macabru lama fina Posted June 2, 2023 Share Posted June 2, 2023 Nick-ul tau: stii deja cine sunt Server: in curand singurul Descrierea bugului: nu pot cumpara /carcolor, dau buy si nu se salveaza, nici nu se face achizitia, dupa ce ca mi-ati furat masina si ati schimbat-o cu alta ati reusit sa o si buguiti. Screenshot(s): 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariya Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 I am also facing the same problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEXUS. Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Poate e ceva de la modurile tale. În mod normal ar trebui să îți arate o interfață ce conține confirmarea comenzii. S-au mai întâmplat astfel de cazuri. Intră cu un GTA FĂRĂ NICIUN MOD (sau dacă știi ce mod cauzează asta, scoate-l pe ăla) și încearcă din nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macabru lama fina Posted June 4, 2023 Author Share Posted June 4, 2023 36 minutes ago, NEXUS. said: Poate e ceva de la modurile tale. În mod normal ar trebui să îți arate o interfață ce conține confirmarea comenzii. S-au mai întâmplat astfel de cazuri. Intră cu un GTA FĂRĂ NICIUN MOD (sau dacă știi ce mod cauzează asta, scoate-l pe ăla) și încearcă din nou. Ai mai sus un jucator care spune ca are aceeasi problema si tu imi zici ca e de la modurile mele :))) ati buguit masinile cand ati facut ce ati facut si le-ati schimbat fortat asa ca reparati problema ca vreau masina de pompieri rosie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEXUS. Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Poate și jucătorul respectiv are moduri care încurcă . Încearcă să modifici culoarea mașinii fără a avea moduri. Mie (și celorlalți jucători) ne funcționează perfect această opțiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 6, 2023 Share Posted June 6, 2023 Dialogul de confirmare nu apare de la unul dintre modurile pe care le aveți instalate, mereu a fost problema asta când și alți jucători au raportat acest lucru. Verifică-ți modurile cu atenție și încearcă cu jocul curat să te lămurești singur că funcționează. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts