Jump to content

Xiaomi 14 şi Xiaomi 14 Pro vor sosi cu o cameră periscop cu zoom optic 5X

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi 14 şi Xiaomi 14 Pro vor sosi cu o cameră periscop cu zoom optic 5X</b>Xiaomi 14 a început subiect de zvonuri şi scăpări de ceva vreme, iar azi aflăm detalii despre camera sa periscop. Xiaomi 13 şi 13 Pro au debutat în China la final de an 2022 şi au ajuns în Europa prin martie. Astfel ne aşteptăm ca Xiaomi 14

Xiaomi 14 a început subiect de zvonuri şi scăpări de ceva vreme, iar azi aflăm detalii despre camera sa periscop. Xiaomi 13 şi 13 Pro au debutat în China la final de an 2022 şi au ajuns în Europa prin martie. Astfel ne aşteptăm ca Xiaomi 14 să apară pe la final de an 2023 în China, poate mai devreme decât de obicei.

Spunem asta şi pentru că Xiaomi pare a-şi fi propus de câţiva ani să fie prima care adoptă cele mai noi şi puternice procesoare Snapdragon. Iar recent am aflat că Snapdragon 8 Gen 3 va debuta oficial la final de octombrie. Revenind totuşi la subiectul zilei, azi aflăm că Xiaomi 14 şi Xiaomi 14 Pro vor veni cu o cameră periscop cu zoom optic 5X.

Cele două telefoane vor avea camere cu lungime focală de 115 mm şi 90 mm. Mă miră să văd o cameră periscop pe un model non Pro, o abordare pe care nu am mai întâlnit-o până acum. Xiaomi 14 ar urma să aducă zoom optic 3.9X şi Xiaomi 14 Pro ajunge la 5X. Xiaomi 13 şi 13 Pro oferă zoom optic doar 3.2X, dacă vă amintiţi 

Viitoarele modele au apărut deja în baza de date IMEI, cu numele de cod 23127PN0CC şi 23127PN0CG pentru modelul Xiaomi 14 şi 23116PN5BC şi 23116PN5BG pentru Xiaomi 14 Pro. Aflăm şi că Xiaomi 14 Pro va avea două variante, cu panouri diferite de ecran şi viteze diferite de încărcare. Unul va fi plat, cu sticlă 2.5D şi unul curbat, cu sticlă 3D.

Încărcarea va fi de 90W pe unul şi 120W pe altul. Xiaomi 14 Pro ar avea un procesor Snapdragon 8 Gen 3, o baterie de 5000 mAh şi difuzoare stereo. Noi aşteptăm între timp Xiaomi 13 Ultra în Europa, el urmând să sosească pe 12 iunie. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.