Jump to content

Breakdance [ filiblox media ]

filiblox
 Share

Recommended Posts

Stiu ca am cauzat multe probleme pe aici , dar mam cumintit si revin :) Daca o sa imi permita timpul o sa fac in fiecare zii cate un filmulet , si imi cer scuze pentru cei care i-am injurat :)>-

Dati pe HD ca sa intelegeti ceva !!!

Titlul clipului: Breakdance romania ( filibloxmedia )

Gen: Dance

Durată:1:46

Data lansării: 2/1/2010

Scurtă prezentare: Ce face tiganul cand ii ieste foame :))

Link către clip : Click aici pentru a viziona clipul :)

Pfaaaai am si eu modu de breakdance chiar de 1 ianuarie am filmat dar e alt stil de breakdance,si am vrut sa-l pun pe B-Zone Clips...se pare ca ai luat-o inainte...la mine era cu alceva...ceva de revelion...poate am sa-l pun maine.

Oricum frumos.

Mdea ce sa zic, filmul mi se pare cam plicisitor , modul l-am gasit de mult impreuna cu Dani, dar nu ne-am gandit sa facem si un videoclip...

Oricum daca vreti sa il downloadati, de aici: http://www.megaupload.com/?d=FUELJD2D

Nota 8/10

Edited by Edi

Mdea ce sa zic, filmul mi se pare cam plicisitor , modul l-am gasit de mult impreuna cu Dani, dar nu ne-am gandit sa facem si un videoclip...

Oricum daca vreti sa il downloadati, de aici: http://www.megaupload.com/?d=FUELJD2D

Nota 8/10

frate esti un jmecker mai editezi si cu movie maker :)>- nu am ce zice apreciez ca nu stii sa comentezi .

frate esti un jmecker mai editezi si cu movie maker :)>- nu am ce zice apreciez ca nu stii sa comentezi .

Da la ce filme te referi mai exact?!

Sa mori tu ca filmele alea au fost editate de el? Si sti macar ce vechime au? ^.^ Cel care le-a editat acum este cel mai bun editor de filme de pe B-Zone :)

sa mori tu nu eu :)) ai grija la limbaj copile , si daca e asa de bun ala editor hai sa fac o intrecere cu el sa ii arat ca ii fac un video in adobe, in cateva minute editarea . sami zici ce stie ala si nu stiu eu ;) fac video de aproape 4 ani decand ma apucasem de samp

sa mori tu nu eu :)) ai grija la limbaj copile , si daca e asa de bun ala editor hai sa fac o intrecere cu el sa ii arat ca ii fac un video in adobe, in cateva minute editarea . sami zici ce stie ala si nu stiu eu ;) fac video de aproape 4 ani decand ma apucasem de samp

1. E Dani_Steptu

2. Uitate pe channel-ul lui la ultimele filme si o sa vezi ce stie in + ...

Edited by Haose

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.