Jump to content

Am nevoie de ajutor, cont forum pierdut!

axelutz
 Share

Recommended Posts

Salutare. As vrea sa imi recuperez si eu contul https://forum.b-zone.ro/profile/54682-maxwell/ de pe forum. Ma puteti ajuta? Nu mai stiu emailul si astfel nu ma pot loga, as vrea sa imi recuperez contul sau sa mi-l uniti cu acesta deoarece il am din 2013. Pot confirma daca mai am posturile pe forum la arhiva sau undeva, am fost in Paramedics pe vremea lui Bilbarbosu si in Vietnamese Boys, va rog sa verificati contul iar pe RPG 2 tot aproximativ in 2013 - 2015/2016 am fost in Tsar Bratva si am jucat cu numele Eternity ( refferalul era facut pe numele lui Alexandrew ). 

Va rog sa imi spuneti macar emailul in PM ca apoi o sa gasesc cel mai probabil parola... e pacat de vechimea contului sa nu il pot recupera! 

PS @ Kelton poti sa confirmi PM-urile cu mine atat pentru "Aplicatie Moderator" cat si pentru "Recuperare cont RPG 1 Maxwell". 
PS2: Pot cauta in calculator vechi sa vad daca mai am screenshoturi de pe unul din conturile Maxwell sau Eternity si sa confirm cu acesta.

Edited by Tupi

latest?cb=20171121000318

Cel mai bine ar fi să trimiți o cerere de ajutor la adresa https://forum.b-zone.ro/support/ și vei discuta direct cu kelton (șanse mari să-ți răspundă dimineața, așa că ai răbdare). Un motiv în plus pentru care îți recomand să faci asta e caracterul confidențial al situației în care te afli (emailuri, parole și așa mai departe).

Salut,

Din păcate noi nu te putem ajuta cu prea multe, așadar, singura variantă posibilă este să îți recuperezi contul prin ajutorul lui Kelton într-un ticket pe forum, altă variantă nu ai.

PS: Ți-am înlăturat din postare adresele de email deoarece sunt date confidențiale și nu ar trebui văzute de toți utilizatorii, le poți lăsa în ticket când il deschizi.

O zi bună!

3 hours ago, axelutz said:

Salutare. As vrea sa imi recuperez si eu contul https://forum.b-zone.ro/profile/54682-maxwell/ de pe forum. Ma puteti ajuta? Nu mai stiu emailul si astfel nu ma pot loga, as vrea sa imi recuperez contul sau sa mi-l uniti cu acesta deoarece il am din 2013. Pot confirma daca mai am posturile pe forum la arhiva sau undeva, am fost in Paramedics pe vremea lui Bilbarbosu si in Vietnamese Boys, va rog sa verificati contul iar pe RPG 2 tot aproximativ in 2013 - 2015/2016 am fost in Tsar Bratva si am jucat cu numele Eternity ( refferalul era facut pe numele lui Alexandrew ). 

Va rog sa imi spuneti macar emailul in PM ca apoi o sa gasesc cel mai probabil parola... e pacat de vechimea contului sa nu il pot recupera! 

PS @ Kelton poti sa confirmi PM-urile cu mine atat pentru "Aplicatie Moderator" cat si pentru "Recuperare cont RPG 1 Maxwell". 
PS2: Pot cauta in calculator vechi sa vad daca mai am screenshoturi de pe unul din conturile Maxwell sau Eternity si sa confirm cu acesta.

Dupa cum ti au raspuns si colegii, cel mai bine e sa deschizi ticket, daca stii totusi de exemplu ca te logai inainte prin facebook, poti incerca sa iti bagi emailul de la facebook deoarece mie unul mi o functionat atunci cand s a trecut direct pe email, daca nu ti functioneaza asa incearca ticket dar va trebui sa ii dai date lui Kelton cel mai probabil

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.