Jump to content

Nedumerire respect points

Nelutzu nWo

Recommended Posts

Am avut puncte de respect 19/12

12 erau necesare pentru buylevel. Cand am dat /buylevel am trecut la level 3 dar acea diferenta de 7 puncte de respect nu mi-a dat-o mai departe.

Asa trebuie sa fie sau e bug?

Si mie mi s-a intamplat lafel. Nu cred ca este bug, este un lucru normal ( ar trb sa fii mai atent si sa dai /buylevel la timp).

Am avut puncte de respect 19/12

12 erau necesare pentru buylevel. Cand am dat /buylevel am trecut la level 3 dar acea diferenta de 7 puncte de respect nu mi-a dat-o mai departe.

Asa trebuie sa fie sau e bug?

Este un lucru normal, atat timp cat NU ai cont premium.Daca ai cont premium, orice diferenta intre numarul de respect points necesar si cat ai tu, va fi salvat.De exemplu, daca am 150/120, cand dau /buylevel, imi raman 30 de respect points.

Sper ca ai inteles, succes.

Este un lucru normal, atat timp cat NU ai cont premium.Daca ai cont premium, orice diferenta intre numarul de respect points necesar si cat ai tu, va fi salvat.De exemplu, daca am 150/120, cand dau /buylevel, imi raman 30 de respect points.

Sper ca ai inteles, succes.

Am inteles :P

Deci ca acea diferenta sa fie salvata imi trebuie cont Premium.

Morala este ca trebuie sa dau /buylevel la timp :D

Multumesc pentru raspunsuri.

Raspunsul concret: Contul premium iti aduce un beneficiu de a-ti ramane RP-urile ramase in plus dupa buylevel,2h la job,un interest mai mare ,1 punct in plus la RP si rob la 5 ore jucate. Din moment ce n-ai avut Cont premium,ai pierdut punctele alea.Si eu am 1210/84 respect points,dar nu dau buylevel,ca n-am cont premium,cand imi iau,dau .

Daca se mai intampla sa depasesti..contacteaza un admin,te vom ajuta noi sa dai buylevel fara sa pierzi diferenta de ore..insa sa nu devina un obicei.In orice caz incearca sa fii mai atent.

EDIT: Data viitoare posteaza in topicul Intrebari si nelamuriri.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.