Jump to content

Seria de telefoane Redmi K70 sosește până la sfârșitul acestui an; Ce ne pregătește compania?

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Seria de telefoane Redmi K70 sosește până la sfârșitul acestui an; Ce ne pregătește compania?</b>Știu că smartphone-urile din gama Redmi K nu ajung în Europa, dar multe dintre acestea vin sub forma unor variante rebranduite chiar și în România și sunt telefoane foarte apreciate, precum POCO F5 sau Poco X5. Ei bine, ne pregătim de lansarea seriei

Știu că smartphone-urile din gama Redmi K nu ajung în Europa, dar multe dintre acestea vin sub forma unor variante rebranduite chiar și în România și sunt telefoane foarte apreciate, precum POCO F5 / F5 Pro sau Poco X5. Ei bine, ne pregătim de lansarea seriei Redmi K70. Informația a fost dezvăluită chiar de către președintele Xiaomi, Lu Weibing, în cadrul conferinței de prezentare al seriei Redmi Note 13. Mai jos avem detalii.

Președintele Lu Weibing spune că debutul ar avea loc mai devreme decât ne-am aștepta, posibil spre finalul lunii noiembrie. Mă gândesc că zvonurile din trecut sunt reale, iar varianta Pro din serie va aduce procesor Snapdragon 8 Gen 3 sub capotă. Tipster-ul Digital Chat Station a oferit și câteva informații relevante legate de aceste modele din seria Redmi K70. Iată ce ar aduce:

• Display excelent: OLED cu rezoluție 2K, atât în cazul lui Redmi K70, cât și în cazul variantei Pro;
  • Design plăcut, muchii înguste în jurul display-ului, textură atractivă pe spate;
  • Cameră puternică: Ambele modele ar adopta senzori de top, de 50 MP;
  • Construcție durabilă: Pare că Xiaomi va lua în serios construcția, aceste telefoane vin cu certificare IP68 și sunt fabricate din materiale premium;
  • Autonomie de durată;
  • Performanță excelentă: Redmi K70 Pro primește un CPU Snapdragon 8 Gen 3, urmând a fi cel mai puternic telefon din portofoliul companiei;

Pare că lansarea va avea loc curând deci, iar cel puțin un model din lineup-ul Redmi K70 ar urma să sosească drept variantă rebranduită la nivel global. Posibil deci să apară și leak-uri legate de POCO F6 și X6 în următoarea perioadă.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.