Jump to content

Seria de telefoane Xiaomi 13T se vinde fără optica LEICA în unele regiuni; Care este motivul?

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Seria de telefoane Xiaomi 13T se vinde fără optica LEICA în unele regiuni; Care este motivul?</b>Cei de la Xiaomi au prezentat în septembrie flagship-urile de toamnă Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro, iar pe cel din urmă l-am scos deja din cutie, unboxing-ul său fiind disponibil aici. Ambele modele au venit în Europa și totodată în România

Cei de la Xiaomi au prezentat în septembrie flagship-urile de toamnă Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro, iar pe cel din urmă l-am scos deja din cutie, unboxing-ul său fiind disponibil aici. Ambele modele au venit în Europa și totodată în România cu optică LEICA, astfel că vestea că în unele regiuni telefoanele nu dispun de aportul foto Leica surprinde și aflăm potențialul motiv din rândurile de mai jos.

Descoperim că Xiaomi vinde modelele 13T și 13T Pro fără optică LEICA în Chile și Nigeria, care nu ține doar de logo-ul gravat pe modulul de cameră foto, ci și de funcționalitățile software precum stilurile de captură Leica Vibrant și Leica Authentic, sau modurile de optimizare pentru fotografiile portrait. 

Xiaomi 13T

Deși am fi tentați să credem că motivul din spatele acestei decizii are de-a face cu reducerea prețurilor, nu este cazul, pentru că ambele modele 13T se vând în regiunile mai sus menționate la sume apropiate de cele de la noi. Rămâne în picioare posibilitatea ca în țările cu pricina să existe o serie de restricții ce împiedică lansarea de produse cu branding Leica.

Rămâne de văzut dacă Leica lipsește cu totul de pe aceste smartphone-uri sau vorbim doar despre lipsa logo-ului de la exterior. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.