Jump to content

Când va debuta Galaxy S24? Detalii despre noul eveniment Samsung Unpacked ajung online

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Când va debuta Galaxy S24? Detalii despre noul eveniment Samsung Unpacked ajung online</b>Informații legate de seria Galaxy S24 de la Samsung au tot apărut pe web în ultimele săptămâni. Știm că noul lineup de flagship-uri sosește undeva în luna ianuarie, am văzut randări detaliate, iar terminalele au apărut în benchmark-uri. Ei bine

Informații legate de seria Galaxy S24 de la Samsung au tot apărut pe web în ultimele săptămâni. Știm că noul lineup de flagship-uri sosește undeva în luna ianuarie, am văzut randări detaliate, iar terminalele au apărut în benchmark-uri. Ei bine, azi apar informații importante cu privire la debutul telefoanelor. Mai jos avem detalii.

Samsung Galaxy S24+

Informațiile sosesc prin intermediul publicației The Elec, din Coreea de Sud. Se pare că Samsung vrea să lanseze noua serie de flagship-uri pe 17 ianuarie 2024. Asta înseamnă că Galaxy S24 va sosi mai rapid decât ne-am aștepta, cam cu două săptămâni mai devreme decât seria Galaxy S23. Mai aflăm că pentru eveniment Samsung ar fi luat în considerare locatii precum San Francisco (SUA) și Seul (Coreea de Sud). 

Totuși, în final s-a ales San Jose pentru susținerea noului eveniment Unpacked. Mulți cred că locația aleasă accentuează parteneriatul cu Google, dar și rivalitatea față de Apple. Apar și alte informații importante. Se pare că perioada de precomandă începe imediat după lansare, iar telefoanele vor fi livrate între 26 și 30 ianuarie, urmând ca disponibilitatea generală să fie asigurată din 30 ianuarie 2024. 

S24 ULTRA

Am văzut deja machete cu telefoanele, randări, scheme CAD, deci putem spune că designul abordat e confirmat. Varianta de bază și cea Plus vor aduce muchii din aluminiu puțin rotunjite, pentru extra-confort. Varianta Ultra ar trece la o ramă fabricată din titaniu, iar acest model va primi procesor Snapdragon 8 Gen 3 atât în SUA, cât și în Europa.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.