Jump to content

Ferrari .. Pentru familie ?

LorDyX
 Share

Recommended Posts

car_photo_412156_7.jpg

Nu vă speriaţi, nu vorbim de un Ferrari SUV. Încă... Se pare că, la Salonul Auto Geneva 2011, italienii ne pregătesc o surpriză: primul break Ferrari de serie. Care nu ştim dacă va fi doar un concept sau chiar va fi produs într-o ediţie limitată.

Despre Ferrari 612 Scaglietti am putea spune că este nava amiral a firmei italiene, fiind un coupe gran-tourism de mari dimensiuni, cu 2+2 locuri, având un motor V12 plasat frontal. De altfel, 612 Scaglieti este urmaşul unui GT destul de longeviv al italienilor, modelul Ferrari 456 GT, care a fost produs între 1992 şi 2003.

Iar, pe baza lui 456 GT, cei de la Pininfarina au creat la începutul anilor 2000 un model break, cu 4 uşi, destinat sultanului din Brunei, dar care a avut şi rolul de a testa reacţia eventualilor cumpărători. Se pare că acum, după 10 ani, italienii recidivează cu o nouă creaţie pentru "familişti".

După ce pe forumul ferrarichat.com au apărut imagini cu un model Ferrari camuflat, care avea o "cocoaşă" suspectă, iată că britanicii de la Auto Express sunt în măsură să confirme ipoteza unui Ferrari Shooting Break , afirmând că italienii ne vor arăta un astfel de model chiar cu ocazia Salonului Auto Geneva 2011.

Break-ul Ferrari ar urma să fie construit pe baza lui Ferrari 612 Scaglietti , păstrând configuraţia cu 2 portiere şi 2+2 locuri, însă partea din spate va arăta ca a unui hatchback, oferind un spaţiu de depozitare generos pentru bagaje. Britanicii afirmă că acest nou model (nume de cod intern F151) este un fel de "consolare" pentru cei care încă mai visează la un Ferrari SUV.

Noul shooting break cu două locuri ar urma să fie comercializat pentru un preţ de circa 230.000 lire sterline (circa 271.000 euro ), urmând a se adresa clienţilor care vor mai mult spirit practic de la supercarul lor. De altfel, zvonurile afirmă că Ferrari pregăteşte şi un coupe cu 4 uşi, pentru a contracara curentul impus de Porsche Panamera şi Aston Martin Rapide, aşa încât un astfel de shooting break nu face altceva decât să atragă privirile asupra potenţialului mărcii.

Deocamdata, asteptam rezultatele de la noile productii din 2011. Pana atunci, ne punem intrebarea: Asta e cumva o gluma ?

car_photo_412159_25.jpg

Sursa : http://www.promotor.ro/

Edited by LorDyX OriGiNaL

Pai, producatorul zice ca este pentru familisti acest model... Deci da, pentru familie. Cand ai o sotie, si sunteti 2 (tu si ea), deja se poate considera o familie..Sa zicem ca e pt voi 2. :) Sau nu stiu, dar asa ne precizeaza, la informatile despre acest model.

Edited by LorDyX OriGiNaL

E ca si cum ai face Dacia Supperr car .

Las'o balta , ferrari e facut , pentru bolide frumoase , tari , nu pentru masini de familie. Vrei masina de familie? Dute la mercedes. Vrei ceva mai ieftin? Iati renault/dacia.

Adevarat, pretul este pe masura. Din noutatile pe care le am eu, stiu ca pretul va depasi oricum suma de 30000E, va dati seama, cine isi poate permite asa ceva, dar inca nu a fost aprobat pentru vanzare, deci mai asteptam ceva timp, sa vedem o deasta pe strada, si doar, sa ne miram ;))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.