Jump to content

Imagini exclusive cu Google Pixel 9 Pro ajung pe web! Flagship-ul e comparat cu un iPhone 15 Pro

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Imagini exclusive cu Google Pixel 9 Pro ajung pe web! Flagship-ul e comparat cu un iPhone 15 Pro</b>Despre seria de telefoane Pixel 9 am mai auzit, pe web fiind postate chiar randări cu iz realist în urmă cu câteva săptămâni. Ei bine, dezvoltarea terminalelor din acest lineup pare că merge bine, iar azi vedem în fotografii reale un prototip pentru

Despre seria de telefoane Pixel 9 am mai auzit, pe web fiind postate chiar randări cu iz realist în urmă cu câteva săptămâni. Ei bine, dezvoltarea terminalelor din acest lineup pare că merge bine, iar azi vedem în fotografii reale un prototip pentru Pixel 9 Pro. El e comparat cu iPhone 15 Pro. Mai jos am detalii.

E posibil să observați că noul Pixel 9 Pro ar fi mai compact față de iPhone 15 Pro. Are muchii plate, dar e curbat la colțuri pentru o ergonomie mai bună, iar modulul foto e atipic, bombat și implică 3 senzori foto. OnLeaks spune că gigantul pregătește 3 telefoane sub seria de top Pixel 9:

• Pixel 9: Cu display de 6.03 inch, cameră duală în spate, succesor direct pentru Pixel 8
  • Pixel 9 Pro: Display de 6.1 inch, cameră triplă în spate, model nou, flagship compact și puternic
  • Pixel 9 Pro XL: Cu display de 6.7 inch, e succesor direct pentru Pixel 8 Pro și aduce cameră triplă avansată în partea din spate

Randări Google Pixel 9 Pro (Leak): download (7).jpg

Se pare că Pixel 9 Pro, în ciuda dimensiunilor reduse, va primi un procesor puternic Tensor G4, dar și 16 GB de memorie RAM. În plus, ar trebui să vedem si hardware specializat care va facilita conectivitatea prin satelit. Debutul oficial al seriei Pixel 9 va avea loc în toamnă, iar atunci va sosi și Android 15 în variantă stabilă.

E posibil să aflăm informații cu privire la serie și în cadrul evenimentului Google I/O din mai, având în vedere că avem deja scăpări importante legate de terminale.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.