Jump to content

[REZOLVAT]Rob Solo

JamesGordon
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Trevor
Server: rpg.b-zone.ro
Descrierea bugului: Inteleg ca sistemul este unul foarte fain si un concept nou, dar e degeaba daca nu reusim sa-l folosim. De cand a fost schimbarea hostului, chiar a devenit foarte imposibil sa mai dai un rob solo la 500-600 de jucatori conectati. Puteti urmari videoclipul sa vedeti cum se misca linia circuitului sacadant, chiar daca sunt momente in care merge binisor, sunt momente in care se blocheaza pentru destul de mult timp, suficient cat sa iei fail si sa o iei de la capat.
Screenshot(s): Momente cheie din videoclip: 01:00 01:27 02:16 (recomand vizionarea totala a clipului)

Recomand /tog la toate cand dai rob solo. Vei vedea o diferenta semnificativa. Dupa cum vezi si tu in filmuletul tau, ai acel delay ba cand mai apare un /ad, ba cand mai da cineva un news etc. Si mai este si job goal-ul, care si ala iti da freeze-uri de minisecunde la greu..

Chiar si youtuber-ul comunitatii de la minutul 02:14 a inceput sa se planga incontinuu ca nu se poate face ca este lag.

Tot server-ul care incearca sa dea un rob solo stie de aceasta problema.

Si eu dat rob-uri solo si am patit la fel, lag spre final de rob,  insa nu la toate circuitele, decat la ala mai complex, nu asta, nici ala simplu, cum ar veni ala hard, cand intra cineva pe server si ajungi spre final, efectiv dispare dunga din circuit si se blocheaza instant, @ E D U are dreptate cu tog, insa tot se blocheaza si asa, dar eu am patit o doar la ala al 3 lea, in rest, la astea 2 le fac usor rau, cel mai greu circuit efectiv, pot sa am si lag mare ca tot se blocheaza, dar cum am zis, doar cand ajung sa l termin, atata tot, asta patesc eu, se creeaza un lag mare si efectiv acolo se cam termina rob ul respectiv si trebuie dat /cancel rob.

Edited by YourCharisma

Am patit si eu din cauza host-ului - am primit fail de foarte multe ori din cauza lag-ului la sistemul de solo rob. Totusi este un fix la aceasta treaba dar e cu delay - apasati tasta corespunzatoare in ce directie vreti sa mergeti cu o secunda inainte desi este destul de enervat aceasta chestie.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.