Jump to content

Sonos Ace debutează oficial! Prima pereche de căști din portofoliul companiei aduce confort sporit, sunet de top + autonomie excelentă


 Share

Recommended Posts

<b>Sonos Ace debutează oficial! Prima pereche de căști din portofoliul companiei aduce confort sporit, sunet de top + autonomie excelentă</b>Unul dintre cele mai așteptate produse din portofoliul Sonos sosește oficial în 2024. E vorba despre o pereche de căști cu design over-ear, tare confortabile conform spuselor celor de la Sonos. Dispun de funcții precum Spatial Audio și Dynamic Head

 

Unul dintre cele mai așteptate produse din portofoliul Sonos sosește oficial în 2024. E vorba despre Sonos Ace, o pereche de căști cu design over-ear, tare confortabile, conform spuselor celor de la Sonos. Dispun de funcții precum Spatial Audio și Dynamic Head Tracking, au ANC și o autonomie excelentă. Mai jos am toate detaliile!

 

download%20(3)_592x373.jpg

 

Sonos Ace sunt proiectate pentru a arăta și a se simți la fel de bine precum sună. Astfel, ele aduc un profil distinctiv subțire și îmbună frumos accente metalice cu un finisaj mat elegant, completând practic orice stil, indiferent de cât de rapid evoluează tendințele. Căștile sunt realizate din materiale ușoare și cântăresc doar 312 grame. Aduc pernuțe pentru urechi ușor de înlocuit ce creează o etanșare acustică excelentă și nu se prind de păr în timpul purtării.

 

download%20(2)_592x340.jpg

 

Pe partea de sunet suntem întâmpinați de două drivere personalizate care redau fiecare frecvență cu precizie și claritate implecabile. Sonos Ace permite utilizatorilor să se bucure de o experiență home theater cu sunet surround, oferind în același timp liniște în întreaga locuință.

 

Primim funcție Spatial Audio cu Dolby Atmos, mod ANC, dar și mod Aware pentru momentele în care trebuie să fim la curent cu ceea ce se întâmplă în jur.

Patrick Spence, CEO Sonos, a declarat:

 

„Căștile Sonos sunt aici! Fanii ne-au cerut de ani de zile să aducem experiența Sonos la căști – și știam că prima noastră incursiune în această categorie trebuie să fie cu un produs cu adevărat inovator și cu o experiență sonoră cu care Sonos a devenit sinonimă. 

 

Sonos Ace valorifică tot ceea ce am învățat de-a lungul a două decenii ca lider audio pentru a oferi un sunet uimitor, design elegant și confort de lungă durată uneia dintre cele mai mari și mai populare categorii audio din întreaga lume.”

 

download%20(4)_592x362.jpg

 

Pentru o experiență home theater imersivă, cu sunet surround, Sonos aduce aici și tehnologia TrueCinema. Ea va fi anunțată în acest an, iar prin intermediul său va putea fi cartografiat cu precizie spațiul utilizatorilor. Astfel va fi redat cu precizie sunetul, iar utilizatorii vor uita că poartă căști. Apropo, căștile nu vin cu jack audio de 3.5 mm, dar în cutie vom găsi un adaptor de la USB-C la jack audio.

 

Autonomia oferită aici este de până la 30 de ore de playback audio continuu.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.