Jump to content

Huawei Pura 70 Ultra: Design bine „călit” de teste, experimente, un deceniu de Huawei P-uri

Share

Recommended Posts

<b>Huawei Pura 70 Ultra: Design bine „călit” de teste, experimente, un deceniu de Huawei P-uri</b>Huawei Pura 70 Ultra măsoară 8.4 mm în grosime şi cântăreşte 226 grame. E destul de masiv, greu şi gros, mă rog nu atât de gros ca alte telefoane cu senzor foto principal de 1 inch sau camera retractabilă (mă gândesc la Galaxy K Zoom sau ediţii speciale

Huawei Pura 70 Ultra măsoară 8.4 mm în grosime şi cântăreşte 226 grame. E destul de masiv, greu şi gros, mă rog nu atât de gros ca alte telefoane cu senzor foto principal de 1 inch sau camera retractabilă (mă gândesc la Galaxy K Zoom sau ediţii speciale de Galaxy S4). Are ramă fabricată din aluminiu lucios, spate acoperit cu piele vegană verde sau neagră, cu un model de "X"-uri, ce aminteşte de bagaje sau trollere fancy.

Corpul său este certificat IP68, pentru rezistenţa la apă şi praf şi se poate scufunda până la 2 metri timp de 30 de minute. Inclusiv modulul retractabil al camerei este izolat cu cauciuc pentru a îl apăra de apă.

HUAWEI Pura 70 Ultra - Galerie foto Mobilissimo.ro: Photo 25.04.2024, 12 47 47.jpg

Are şi protecţie Kunlun Glass pentru ecran, de generaţie a doua, care rezistă cu 300% mai bine la zgârieturi faţă de protecţia de pe Pura 70 Pro sau Pura 70. Include un "carbon diamant amorf super transparent care rezista foarte bine la zgârieturi şi scăpări". Disponibil pe negru, maro sau verde, terminalul are un model pe spate inspirat de.... stele. Mecanismul retractabil ar rezista la 300.000 de mişcări şi poate fi inclusiv apăsat cu forţa şi îşi va reveni (am încercat). 

Îmi place aderenta acestui telefon şi priza sa, nu îmi imaginez un scenariu în care l-aş scăpa. Faptul că inelul părţii retractabile e roşu e tribut pentru XMAGE şi zona dedicată din UI-ul camerei. Plus că atrage privirile, ca o pasăre cu guşă roşie umflată, ca ritual de împerechere. Ecranul are muchii foarte înguste, e uşor curbat şi imersiv. 

Aş îndrăzni să spun că e cel mai comod de manevrat telefon cu senzor foto de 1 inch. Îl ajuta la aderenta pielea vegană, dar mie unuia îmi e dor de conceptul de la P60 Pro, când fiecare unitate avea alt model pe spate, în stil marmură. Îi prieşte şi asimetria camerei, designul triunghiular cu colţuri rotunjite, în stil până de chitară.

Cumva atrage pe alocuri comparaţii cu iPhone-ul totuşi, acest modul, pe celelalte Pura-uri. Aici mai puţin, datorită particulei XMAGE.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.