Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Problema runtime error

Deyu3004
 Share

Recommended Posts

Salutari, de fiecare data cand ma joc samp, ma lovesc de o problema foarte enervanta. Jocul merge foarte bine, dar cand ma plimb 40-50 de minute pe harta, imi da runtime error (o sa vedeti in poza). Problema asta apare cand dau minimize la joc cu alt+tab si dupa sa il maximizez. Mentionez ca am anticrasher-ul in cleo. Am Windows 10 Pro updatat la ultima versiune, placile video (RTX 3060 laptop gpu HP Omen si AMD RadeonTM Graphics) sunt updatate la ultimele versiuni. Mentionez ca nu am niciun mod instalat si am gta_sa US V1.00. Am incercat:

1) Reinstalarea windows-ului (am Windows-ul de pe site-ul celor de la Microsoft)

2) Crearea unui user nou

3) Stergerea gta_sa.set

4) Instalarea SAMP 0.3.7 R1 (downgrade de la R5)

5) Instalarea SAMP ADDON

6) Reinstalarea tuturor pachetelor de Runtime Visual C++

7) Instalarea unui gta de pe moduri.ro/gta

8. Run in compatibility mode (Windows XP SP2, SP3, Windows 7 // cu Windows 98/Windows ME nu imi intra in joc) + Run as Administrator

9) Streaming Memory Fix

10) Large Address Aware

11) Fastman Limiter Adjuster (nici nu imi intra in joc cu modul acesta)

12) Instalarea RuntimePack

13) Reinstalarea DirectX + DirectPlay

14) Incercarea tuturor rezolutiilor si a setarilor de grafica

Toate astea nu functioneaza. De asemenea sunt altii care au fix Windows 10 si SAMP 0.3.7 R5 si le merge cateva ore bune fara anticrasher (sau cu un anticrasher gen crashes.asi). Pe servere de stunt, unde am prieteni foarte buni, mereu ma simt singur din cauza ca ma lovesc de eroarea asta de fiecare data. De asemenea, cand trece memoria streaming de 500-600mb, da crash, dar se intampla chiar si la 300-350mb (totalul e 1024). Ajutati-ma va rog, cum pot sa rezolv problema asta? Jocurile mai noi imi merg cateva ore bune fara crash. De la ce o fi cauza? O fi de la anticrasher-ul din cleo? Imi trebuie ceva in System32? O fi de la MSI Afterburner? Am incercat si fara MSI Afterburner si face la fel

m42Faj3.png

Edited by Deyu3004

E si normal sa ti faca cand dai alt+tab, insa doar in mod repetat nu 1 data, acolo poate fi vorba de versiunea de gta sau chiar de samp actualizata din alte parti care nu sunt bune sau ai nevoie de samp addon pentru a o rezolva pentru ca deobicei sampaddon rezolva toate problemele de crash-uri. Ai putea sa mai incerci sa stergi folderul gta userfiles samp din documents si/sau rockstar games folderul din eroarea ta si sa se recreeze singur de la 0. Dupa cum ai spus si tu ai luat gta ul de pe acel site, moduri.ro este ok de folosit dar incearca sa dai download nu doar la gta ci si la samp de acolo si sa bagi sampaddon pe modpack ul facut de tine de la 0 de pe acel site si o sa ti mearga garantat. Poti sa incerci sa bagi un mod de resolution fix sau memory fix deobicei sunt pentru CLEO asa ca ai nev de CLEO si probabil si de sampfuncs dar aici nu te pot indruma pentru ca nu avem voie.

Incearca ce am specificat aici, ceea ce as incerca eu si daca tot nu functioneaza revino cu un mesaj si asteapta si parerea colegilor mei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.