Jump to content

Probleme la /carcolor

MiniMih
 Share

Recommended Posts

Salutare! Astazi mi-am cumparat un Infernus, cu stock din ds, am reusit sa pun 3D Label pe masina. Insa la incercarea de a pune culoare de tip Hidden pe masina, primesc o eroare cum ca masina nu imi apartine920111121_WhatsAppImage2024-06-24at16_57_13.jpeg.cb2e750084ab9d53141c6e985726b172.jpeg1377865286_WhatsAppImage2024-06-24at16_57_37.thumb.jpeg.3bc3b857097ce9f92544da0d9bc56f02.jpeg

Te rog să folosești site-uri de hostat video-uri. Nu descărcăm fișiere pentru că nu știm niciodată cu ce viruși ne putem trezi.

Ai youtube, imgur, streamable, vimeo și multe altele.

Când intri în respectivul biz nu mai folosești comanda /hiddencolor pentru a-ți seta culoarea. Selectezi culorile dorite folosind meniul din dreapta https://i.imgur.com/H9PMuQ6.jpeg iar la final apeși pe buy color. Te va întreba apoi dacă dorești să utilizezi gratuitatea avută sau să plătești cu gold.

En: Sorry to interject, but a nice underrated feature you can use is to click the 'Main' or 'Secondary' color and you can also type the desired hidden color ID, rather than needing to scroll endlessly.

Ro (Google Translate): Îmi pare rău să intervin, dar o caracteristică subestimată pe care o puteți folosi este să faceți clic pe culoarea „Principală” sau „Secundară” și puteți, de asemenea, să tastați ID-ul de culoare ascuns dorit, în loc să trebuiască să derulați la nesfârșit.

3 hours ago, MiniMih said:

la culorile din dreapta am maxim pana la 127 iar eu stiu ca hidden incepe de la 128

MUfF0CY.png

Pe i-ul biz-ului, în loc de [/carcolor] trebuie să folosești direct [/hiddencolor]. Vei avea pe loc de ales dacă folosești gratuitate sau gold; selectezi după preferință și aplici culorile dorite.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.