MiniMih Posted June 24, 2024 Share Posted June 24, 2024 Salutare! Astazi mi-am cumparat un Infernus, cu stock din ds, am reusit sa pun 3D Label pe masina. Insa la incercarea de a pune culoare de tip Hidden pe masina, primesc o eroare cum ca masina nu imi apartine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 24, 2024 Share Posted June 24, 2024 Te rog să atașezi o filmare în care să se vadă că intri în vehiculul tău personal și la acel vehicul încerci să-ți adaugi hidden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniMih Posted June 24, 2024 Author Share Posted June 24, 2024 https://we.tl/t-bSKwUizcfx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 25, 2024 Share Posted June 25, 2024 Te rog să folosești site-uri de hostat video-uri. Nu descărcăm fișiere pentru că nu știm niciodată cu ce viruși ne putem trezi. Ai youtube, imgur, streamable, vimeo și multe altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniMih Posted June 25, 2024 Author Share Posted June 25, 2024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 26, 2024 Share Posted June 26, 2024 Când intri în respectivul biz nu mai folosești comanda /hiddencolor pentru a-ți seta culoarea. Selectezi culorile dorite folosind meniul din dreapta https://i.imgur.com/H9PMuQ6.jpeg iar la final apeși pe buy color. Te va întreba apoi dacă dorești să utilizezi gratuitatea avută sau să plătești cu gold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cowS Posted June 26, 2024 Share Posted June 26, 2024 En: Sorry to interject, but a nice underrated feature you can use is to click the 'Main' or 'Secondary' color and you can also type the desired hidden color ID, rather than needing to scroll endlessly. Ro (Google Translate): Îmi pare rău să intervin, dar o caracteristică subestimată pe care o puteți folosi este să faceți clic pe culoarea „Principală” sau „Secundară” și puteți, de asemenea, să tastați ID-ul de culoare ascuns dorit, în loc să trebuiască să derulați la nesfârșit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniMih Posted June 26, 2024 Author Share Posted June 26, 2024 la culorile din dreapta am maxim pana la 127 iar eu stiu ca hidden incepe de la 128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted June 26, 2024 Share Posted June 26, 2024 3 hours ago, MiniMih said: la culorile din dreapta am maxim pana la 127 iar eu stiu ca hidden incepe de la 128 Pe i-ul biz-ului, în loc de [/carcolor] trebuie să folosești direct [/hiddencolor]. Vei avea pe loc de ales dacă folosești gratuitate sau gold; selectezi după preferință și aplici culorile dorite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniMih Posted June 26, 2024 Author Share Posted June 26, 2024 ok, voi incerca si revin cu update Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiniMih Posted June 27, 2024 Author Share Posted June 27, 2024 a mers, multumesc frumos pentru ajutor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts