Jump to content

Problema- Evadare ROB SOLO

E D U
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Edu
Server: RPG1
Descrierea bugului: La scaparea de wanted la rob solo, cand ajungi in zona in care trebuie sa te duci cu barca in urmatorul CP, acesta este destul de mic si este si pe uscat si este destul de complicat sa ajungi sa intrii cu barca in el, fiind obligatoriu sa intrii cu barca, nu doar cu caracterul. Se poate face mai mare?
Screenshot(s): https://imgur.com/a/BaB7K9V

De asemenea, pe langa aceasta modificare, se poate sa reducem si timpul intre cele 2 CP-uri de livrare a banilor de la robul solo? Acum este 1 minut, dar in majoritatea cazurilor, timpul este pe la 30 sec intre zona de start a rob-ului si primul CP si intre primul CP si al doilea CP. Stiu ca s-a adaugat acest delay pentru a evita teleportul, dar ca e 1 min, ca sunt 30 de secunde, zic ca e cam acelasi lucru..Daca dai cu teleport, dai in ambele cazuri.. 

Checkpointul e suficient de mare din câte am testat. Ia-ți destulă viteză și mergi cu tot cu barcă în el. N-are importanță că pare ca și cum ai merge cu barca pe uscat, pentru că se transformă automat în Sandking.

Vom vedea cu cooldownul.

Posted (edited)

Am facut si ce zici tu si am ajuns prea repede la CP ca ati pus cooldown si aici si am zburat cu barca la vreo 500m pe uscat si dai si impinge la barca iar pana la apa vreo 5 minute..

Poti sa-mi spui cat este acel cooldown sa urmaresc timestamp-ul in urmatoarele dati?

Edited by E D U

Cooldownul  la livrarea banilor e de 1 minut iar de la livrarea banilor la barcă e de 30 de secunde. Destinația o primești aleatoriu, de regulă barca fiind destul de departe și neputând să ajungi într-un timp atât de scurt, poate doar cu elicopter. Există și o șansă să prinzi o locație foarte apropiată de zona de livrare a banilor.

Cam așa intru eu cu barca, foarte ușor. Am avut viteză prea mică la final în încercarea de a arăta că nu trebuie să mergi turbo ca să intri în checkpoint, așa că am dat puțin în spate și am mers puțin mai repede decât prima oară.

Fix aceeasi tura am avut si eu la evadare cand am ajuns prea devreme. Deci sa inteleg ca sunt tot 30 de secunde si de cand intru in barca si pana la CP-ul de imi da masina. O sa-i dau mai usor de acum inainte si o sa umaresc si timer-ul. Mersi frumos. 

Poate va mai ganditi si la acel 1 minut de la livrarea banilor. Ar fi super daca faceti si acolo tot 30 de secunde.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.