Sasuke2KR Posted July 7 Share Posted July 7 Nick-ul tau: NotAladdin Server: rpg.b-zone.ro Descrierea bugului: Cand incerc sa mult un obiect sau sa il sterg nu ma lasa si se buguieste, si dupa cand dau ESC imi zice ca eu editez mobila. Screenshot(s): https://imgur.com/a/KUfIqPj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 7 Share Posted July 7 Ai încercat fără moduri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke2KR Posted July 7 Author Share Posted July 7 Classic, da. Am incercat si sampul simplu si la fel face. Aparent acum a disparut acel mobilier, pentru ca i am dat delete si tocmai dupa ce am dat relog mi a disparut, la celalate obiecte am putut modifica, doar la acela nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 8 Share Posted July 8 Am înțeles. Nu reușim să reproducem problema cu acel obiect și funcționează editarea lui în teste. Am încercat și cu mai multe obiecte cum se vede și la tine pe video. Nu avem idee ce a putut cauza problema respectivă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted July 8 Share Posted July 8 2 hours ago, Kelton said: Am înțeles. Nu reușim să reproducem problema cu acel obiect și funcționează editarea lui în teste. Am încercat și cu mai multe obiecte cum se vede și la tine pe video. Nu avem idee ce a putut cauza problema respectivă. Am găsit ceva util: are legătură cu funcția de rotire a obiectelor. Nu-ți iese neapărat din prima sau dintr-o anumită direcție, dar nici mult nu va dura până rămâi blocat. După relog, dacă încerci iar să editezi obiectul acela, rămâi în continuare blocat, singura soluție fiind să-l ștergi. Sunt destul de sigur că modurile nu sunt importante aici; am pus anul trecut vreo 15 rafturi în trepte, având de rotit la ele până înnebuneam, și nu am întâmpinat probleme de genul în niciun moment. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 8 Share Posted July 8 @ dabro.pdf corect, am reușit să reproduc acum problema. Să vedem dacă reușim să și reparăm asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts