Jump to content

realme GT6 costă mai puţin în configurația superioară; Iată cum îl prinzi mai ieftin

Share

Recommended Posts

<b>realme GT6 costă mai puţin în configurația superioară; Iată cum îl prinzi mai ieftin</b>realme GT6 este un telefon a cărui recenzie am finalizat-o recent şi ne-a surprins plăcut mai ales la baterie, ecran, funcţii AI, dar şi cameră. Ei bine azi am aflat ceva interesant: versiunea mai bine dotată e mai ieftină decât cea cu configuraţie

realme GT6 este un telefon a cărui recenzie am finalizat-o recent şi ne-a surprins plăcut mai ales la baterie, ecran, funcţii AI, dar şi cameră. Ei bine azi am aflat ceva interesant: versiunea mai bine dotată e mai ieftină decât cea cu configuraţie mai light, aşa cum aflăm de la bf.ro.   

realme GT6 apare cu această anomalie de preţ la eMAG, astfel că versiunea cu 16 GB RAM şi 512 GB stocare, cu dotări superioare e mai ieftină decât cea cu 12 GB RAM şi 256 GB stocare. Modelul superior costă 3031 lei, după o reducere de 9% din preţul de 3442 lei, în vreme ce variantă mai slabă este 3499 lei. Vorbim aici despre un telefon cu procesor Snapdragon 8s Gen 3 şi ecran OLED de 6.78 inch cu luminozitate de 1000 de LUX. 

Are camera principală cu senzor Sony Lytia 808, care surprinde culori corecte şi stabilizează perfect la filmare 4K. Are şi acel finisaj tip oglinda metalică în spate, în jurul camerei, plus certificare IP65 şi cea mai bună autonomie a unui telefon sub 4000 lei. Se şi încarcă extrem de rapid, în nici 30 de minute. 

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.