Jump to content

Timp rămas până la zilele B-Zone

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

La mulți ani B-ZONE!

V-am pregătit o mulțime de evenimente. Click aici

Seria de telefoane Redmi K80 vine după Note 14; Champion Edition și procesoare puternice


 Share

Recommended Posts

<b>Seria de telefoane Redmi K80 vine după Note 14; Champion Edition și procesoare puternice</b>Luna aceasta, în China, Redmi urmează să lanseze Redmi K70 Ultra, ultimul dispozitiv din seria K70. După această lansare, se așteaptă ca firma să dezvăluie seria Redmi Note 14 în august sau septembrie, urmată de seria Redmi K80 în noiembrie.

 

Luna aceasta, în China, Redmi urmează să lanseze Redmi K70 Ultra, ultimul dispozitiv din seria K70. După această lansare, se așteaptă ca firma să dezvăluie seria Redmi Note 14 în august sau septembrie, urmată de seria Redmi K80 în noiembrie.

 

Un raport recent a dezvăluit numerele de model pentru Redmi K80 și K80 Pro, iar Smart Pikachu, un tipster cunoscut pe Weibo, a oferit informații suplimentare despre seria K80.

 

Conform tipster-ului, design-ul Redmi K80 Pro a suferit îmbunătățiri semnificative, iar dispozitivul va fi echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 4. Se pare că seria K80 va utiliza noi materiale lucioase și sticlă compozită, fiind în analiză și o opțiune ceramică. Una dintre opțiunile de design pe care compania le ia în considerare este mutarea modulului camerei în colțul din stânga sus. De asemenea, leaker-ul a menționat anterior că seria K80 va avea o versiune Champion Edition, similară cu seria K70.

 

Pe baza listării din baza de date IMEI, numerele de model pentru Redmi K80 și K80 Pro sunt 24122RKC7C și 24127RK2CC. Se așteaptă ca aceste telefoane să fie echipate cu procesoarele Snapdragon 8 Gen 3 și Snapdragon 8 Gen 4. În prezent, nu există informații clare despre existența unui model Redmi K80e.

 

Specificații

 

Conform rapoartelor, Redmi K80 Pro va avea un ecran plat cu rezoluție 2K și un senzor ultrasonic pentru amprente integrat sub ecran. Dispozitivul va fi echipat cu o cameră principală de 50 megapixeli și un teleobiectiv cu zoom optic 3x. De asemenea, se așteaptă ca telefonul să aibă o baterie cu capacitatea de 5500 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 120W.

 

În prezent, nu există scurgeri concrete de informații despre specificațiile Redmi K80. Există zvonuri că modelele K80 și K80 Pro vor fi lansate global sub numele de Poco F7 și F7 Pro în 2025.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.