K1LL3R43V3R Posted July 25 Share Posted July 25 Nick-ul tau: K1LL3R43V3R Server: 1 Descrierea bugului: Nu primesc punct la raport... Am furat un motor personal dar la raport n-am primit punct.... Jucatoru era online.... Screenshot(s): https://imgur.com/a/cadgjHu Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted July 25 Author Share Posted July 25 Domnu @ Kelton puteti verifica si la mine in log Sa va uitati la raport in log si vedeti ca n-am primit punct cand am dus motoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted September 11 Share Posted September 11 (edited) Nu am reușit să reproduc bugul cu jucătorul conectat, însă știm că există un bug atunci când jucătorul furat nu e conectat. Probabil jucătorul a fost deconectat deja când ai furat motorul și s-a conectat după ce l-ai dus în checkpoint. La următorul update va fi rezolvat și bugul în care jucătorul furat e deconectat când duci motorul în checkpoint. Edited September 11 by Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts