Barrows Posted July 31, 2024 Share Posted July 31, 2024 Nick-ul tau: Barrows Server: rpg1 Descrierea bugului: Zice sa tau firul verde.. am apasat pe verde, si am bubuit.. nu e primadata cand patesc, ci a 6-a oara si deja devenea tot mai enervant ca ma chinui de 30 minute sa fac cele 5 shaorme pentru quest si bubuiam mereu. Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 1, 2024 Share Posted August 1, 2024 E cam greu să ne dăm seama dacă chiar e un bug sau e vreo problemă de la tine. Ideea este că tu poți interpreta astfel de lucruri ca fiind un bug când în realitate mouse-ul tău înregistrează mai multe clickuri, ceea ce automat va cauza un fail dacă ai ghinionul ca următoarea culoare pe care ți-o cere jobul să o tai e alta decât aceeași pe care ești deja cu mouse-ul. Mai pățeam și eu lucrul ăsta în testare fără să-mi dau seama, din grabă, până când am realizat ce fac de fapt. După ce am realizat că problema e de la mouse, am fost mai atent la click și nu am mai pățit astfel de lucruri. Dacă ai un mouse cu o mini defecțiune nici nu-ți vei da seama că înregistrează mai multe clickuri ocazional, decât foarte greu. Va trebui să testezi tu teoriile enumerate mai sus să vezi dacă e vreo diferență. Din testare însă nu am putut reproduce o problemă de acest gen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barrows Posted August 1, 2024 Author Share Posted August 1, 2024 (edited) Am facut teste cu cate clickuri se contorizeaza, la mine se contorizeaza corect, mouse razer aproape nou.. am testat si cu touchpad de la laptop, mai la fel face, dar asa random, nu chiar la primele "taieri", mai era cand se bloca textdrawul, avea delay poate de la lag si am primit fail, eu cred ca asta e problema. Edited August 1, 2024 by Barrows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted August 2, 2024 Share Posted August 2, 2024 E posibil ca în cazul în care e lag, tu dai click și vezi că nu se înregistrează, mai dai unul. Când trece momentul de lag se vor înregistra ambele. Cred că atâta timp cât dai un click și aștepți, fără să te grăbești, nu ar mai trebui să fie probleme sau cel puțin să se diminueze drastic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barrows Posted August 2, 2024 Author Share Posted August 2, 2024 Am asteptat cateva secunde, am incercat inainte si nu a fost nici o schimbare. La rob solo de exemplu, mi s-a blocat dar textura cu burghiul, si nu am mai putut continua, s-a dus si 10 rob points, culmea ca pe chat puteam sa scriu, dar bugul asta cu textdrawul, e de la ultimul update, ca inainte puteam face jobul electrician linistit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HANKSERO Posted August 8, 2024 Share Posted August 8, 2024 On 8/2/2024 at 2:41 PM, Barrows said: Am asteptat cateva secunde, am incercat inainte si nu a fost nici o schimbare. La rob solo de exemplu, mi s-a blocat dar textura cu burghiul, si nu am mai putut continua, s-a dus si 10 rob points, culmea ca pe chat puteam sa scriu, dar bugul asta cu textdrawul, e de la ultimul update, ca inainte puteam face jobul electrician linistit.. Si eu patesc bugul acesta la solo rob din cauza ca sunt multi jucatorii pe server, iar open.mp nu este pregatit de asa ceva cum era in trecut fara open.mp si amu am lag si deelay la solo rob, eu am lag cand fac labirintu la solo rob si intra intentionat linia in peretele labirintului din solo rob si o iau de la inceput sau uneori am patit bugu cu burghiul aparea ca nu se misca si dupa ce trecea deelay-ul avea 41 grade pe burghiu si defapt sparse a 3-a usa de la seif... Consider ca astfel de buguri la solo rob si job electrician apar de la lagu pe server, inainte cand erau 3-400 pe server nu aparea deelay-ul buguit cum se intampla amu, speram ca @ Mushroom sa le repare la urmatoru update, poate.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamesGordon Posted August 9, 2024 Share Posted August 9, 2024 14 hours ago, HANKSERO said: Si eu patesc bugul acesta la solo rob din cauza ca sunt multi jucatorii pe server, iar open.mp nu este pregatit de asa ceva cum era in trecut fara open.mp si amu am lag si deelay la solo rob, eu am lag cand fac labirintu la solo rob si intra intentionat linia in peretele labirintului din solo rob si o iau de la inceput sau uneori am patit bugu cu burghiul aparea ca nu se misca si dupa ce trecea deelay-ul avea 41 grade pe burghiu si defapt sparse a 3-a usa de la seif... Consider ca astfel de buguri la solo rob si job electrician apar de la lagu pe server, inainte cand erau 3-400 pe server nu aparea deelay-ul buguit cum se intampla amu, speram ca @ Mushroom sa le repare la urmatoru update, poate.. @ HANKSERO o sa te ajute link-ul de mai jos: https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/delay_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts