Jump to content

Primele telefoane Meizu destinate pieței globale sunt aici; Iată ce oferă Note 21 și Note 21 Pro


RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Primele telefoane Meizu destinate pieței globale sunt aici; Iată ce oferă Note 21 și Note 21 Pro</b>Anul 2023 a venit cu o schimbare pentru Meizu, moment în care se anunța un parteneriat strategic cu Polestar, urmat de lansarea unui smartphone sub brand propriu pentru constructorul auto și anume Polestar Phone. S-a vorbit apoi despre

 

Anul 2023 a venit cu o schimbare pentru Meizu, moment în care se anunța un parteneriat strategic cu Polestar, urmat de lansarea unui smartphone sub brand propriu pentru constructorul auto și anume Polestar Phone. S-a vorbit apoi despre migrarea Meizu către zona AI și renunțarea la smartphone-uri, dar iată că realitatea contrazice zvonurile pentru că avem lansate noi telefoane, primele destinate pieței globale. 

 

Note 21

 

Acestea se numesc Meizu Note 21 și Meizu Note 21 Pro, iar pentru început discutăm despre modelul de bază care din punct de vedere al design-ului pare cam old-school, cu muchii groase în jurul ecranului și un modul de cameră a la iPhone în spate. Are chiar și decupaj picătură, ceva ce nu am mai văzut deloc în ultimul an.

 

Poate fi vorba despre o testare a pieței globale, înainte de a lansa terminale mai potente.  Ca dotări acest model ne oferă ecran IPS LCD FHD+ de 6.74 inch, cu rată de refresh de 90Hz și cameră de 8 mpx integrată în acel decupaj picătură. Are 8 GB RAM, 256 GB stocare lfash, proceso octa-core și cameră duală de 50 mpx wide + 2 mpx bokeh. Primim și încărcare la 18W pentru bateria uriașă de 6000 mAh. 

 

Note 21 Pro

 

Meizu Note 21 Pro pe de altă parte este o idee mai evoluat vizual, renunțând la decupajul picătură în favoarea unuia bulină, dar cu muchii groase păstrate în continuare. Are ecran mai mare, de 6.78 inch (IPS LCD, FHD+, 120Hz), cameră selfie de13 mpx și procesor Helio G99 la interior, plus 8 GB RAM, 256 GB stocare. Mai primim aici cameră duală de 64 mpx wide + 2 mpx bokeh în spate, baterie de 5000 mAh și încărcare la 30W pe fir.

 

Văd că ar avea și jack audio 3.5 mm. Meizu Note 21 și Note 21 Pro vor sosi în regiunea Asia-Pacific, America Latină, Orientul Mijlociu și regiunile CIS, iar pentru moment nu avem prețuri. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.