Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Bug - Sistem vehicule

Syko
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Syko
Server: RPG
Descrierea bugului: Se vede in video, stiu ca stiti de el, mai ales in zona bunker ls e jale, ne lasa aiurea fara insurance ca se tot respawneaza. Ar trebui prioritizat acest bug si gasita cauza.
Screenshot(s): 

Si eu azi faceam job chemist, si dintr-o data mi-a dispărut masina personala, am luat mission failed, dar problema asta e de la ultimul update, ca inainte nu facea asa doar pe la bunker Ls.

Am respawnat masina personala, si nu mi-a mai aparut checkpoint inapoi, asta dupa a doua incercare..

Edited by Barrows

On 10/5/2024 at 10:04 AM, Barrows said:

Si eu azi faceam job chemist, si dintr-o data mi-a dispărut masina personala, am luat mission failed, dar problema asta e de la ultimul update, ca inainte nu facea asa doar pe la bunker Ls.

Am respawnat masina personala, si nu mi-a mai aparut checkpoint inapoi, asta dupa a doua incercare..

Nu e de la ultimul update, nu a fost niciodată adăugat timp în plus de despawnare a mașinii când șoferul coboară din mașină și din cauza asta se despawnează mașina. Timpul de despawn rămâne pe loc cât timp e șoferul în mașină dar după ce iese din ea reîncepe să scadă, când ajunge la 0 minute se despawnează.

Va fi rezolvat la următorul update.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.