Tovarasu' AnTiDoT Posted October 4 Share Posted October 4 Nick-ul tau: AnTiDoT Server: RPG Descrierea bugului: În momentul de față, dacă de exemplu faci prima misiune de la un caracter (de ex Ryder) -> misiunea #1 cu Jetpack-ul și o completezi, după cele 4 ore nu contini cu misiunea #2 cu pachetul de armamente, vei începe tot cu misiunea #1. Circumstantele in care s-a produs bugul: Desfășurarea normală a misiunilor. Screenshot(s): Nu dețin screenshot-uri pentru acest bug, și nici filmări, întrucât datorită cooldown-ului de 4 ore tot nu ar fi validă. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted October 4 Share Posted October 4 (edited) Alt jucător pe 3 octombrie: Quote [17:19:29] HR AndreiB6[SIUU] [ID 37, L 51]: am facut misiunea cu jetpack-ul ieri si azi tot la aia ma pune Și am mai avut pe cineva, dar nu mai stau să-l caut. Îi cerusem să posteze pe forum problema. A postat-o la sfântu’ așteaptă. Btw, asta-i secțiunea pentru website bugs. Edited October 4 by dabro.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tovarasu' AnTiDoT Posted October 5 Author Share Posted October 5 12 hours ago, dabro.pdf said: Alt jucător pe 3 octombrie: Și am mai avut pe cineva, dar nu mai stau să-l caut. Îi cerusem să posteze pe forum problema. A postat-o la sfântu’ așteaptă. Btw, asta-i secțiunea pentru website bugs. teapa ca nu e Totusi iti multumesc pentru post, poate asa atragem mai multa atentie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabro.pdf Posted October 5 Share Posted October 5 39 minutes ago, AnTiDoT ZEW said: teapa ca nu e l-au mutat între timp pa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syko Posted October 5 Share Posted October 5 Spoiler Acelasi lucru l-am patit si noi, atat eu cat si Isabela. Problema vine de la modificarea adusa de Madalin cel mai probabil, executarea functiei la conectarea pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts