Eduard87 Posted Wednesday at 11:09 AM Share Posted Wednesday at 11:09 AM Salut, cand ma conectez pe server uneori nu imi apare casuta de conectare, iar cand totusi apare si dupa ce am reusit sa ma conectez si ma joc 2-3 minute, tot jocul are un delay foarte mare la comenzi sau pur si simplu dispar toti playerii si nu merge nici o comanda ca si cum as juca singler player. Am incercat : - reinstalare samp fara moduri - reinstalare windows Nimic nu functioneaza si nu ma pot juca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted Wednesday at 01:11 PM Share Posted Wednesday at 01:11 PM Salut, pentru inceput ai putea incerca sa folosesti un VPN ca sa vezi daca problema persista, iar daca se rezolva cu VPN cel mai probabil este de la conexiunea ta de internet, pentru ca hostul nostru functioneaza diferit pe mai multe retele de internet din romania cum ar fi orange sau telekom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard87 Posted Wednesday at 06:07 PM Author Share Posted Wednesday at 06:07 PM 4 hours ago, RW YuukiKING said: Salut, pentru inceput ai putea incerca sa folosesti un VPN ca sa vezi daca problema persista, iar daca se rezolva cu VPN cel mai probabil este de la conexiunea ta de internet, pentru ca hostul nostru functioneaza diferit pe mai multe retele de internet din romania cum ar fi orange sau telekom. Multumesc, functioneaza cu VPN, dar de acum ar trebui sa l folosesc mereu cand ma joc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted Wednesday at 06:20 PM Share Posted Wednesday at 06:20 PM 12 minutes ago, Eduard87 said: Multumesc, functioneaza cu VPN, dar de acum ar trebui sa l folosesc mereu cand ma joc? Da, pana iti poti rezolva problema cu cei de la internet da, dar totodata va trebui sa ai grija in mafie daca aplici, va trebui sa deschizi un ticket si sa atesti problema ta acolo, altfel nu te vei putea juca in ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts