Jump to content

Cerere - quind.BETANO - avatar

quind
 Share

Recommended Posts

Display Name: quind.BETANO

Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar

Imagine (obligatoriu pentru semnătură): https://imgur.com/a/zUzrOSV

Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): puteți sa folosiți și alta imagine care este hard cu sonic shadow sau un gif smecher dacă găsiți și merge folosit

Text(opțional): quind

Dimensiuni (opțional): le stiti voi

Alte precizări (opțional): As prefera ceva animat sau cu animații de fundal, dar și ceva static cu efecte hard merge. Cei mai tari designeri B Zone ii are ❤️

Edited by quind

Salut @ quind vreau sa iei la cunostinta urmatoarea regula pentru urmatoarele cereri :

Singurele lucrări ce vor fi rezolvate sunt cele statice, realizate în Photoshop: avatare, semnături, userbaruri, bannere și iconite. Dar în cazurile în care designerul/utilizatorul are buna voință și doreste să facă și animație se accepta. (Nu se discută de ce un utilizator a primit și voi nu, echipa de design își rezerva timpul lor liber pentru a rezolva cererile)

Pe viitor nu mai cere gif deoarece nu lucram pe asa tip de lucrari, facem acest lucru daca consideram ca ar arata bine sau daca avem dispozitia sau buna vointa sa o facem asa.

QUINDNOU.gif.60e12feb7db50940cf39b0e7587221e9.gifxQUINDNOU.png.1682d9a22fcab886b64d302fb8b39864.png

Mulțumesc pentru lucrare. 

Am și spus ca puteți folosi imaginea data sau alta care vi se pare hard sau un gif dacă vreți. Nu doresc să vă ingradesc libertatea și imaginația ca designeri, ci doresc la requestu urile mele să fie un loc unde fiecare poate să exploreze și să testeze idei și concepte noi. De aia nu am pretenții fixe niciodată. Am lăsat niște informații care îmi plac mie însă decizia este a voastră. 

Stima, 

Edited by quind

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.