Jump to content

[ARHIVAT]bug /costumes

LegionalSpirit
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: Akashii
Server: RPG
Descrierea bugului:  :am intrat dupa o lunga perioada si am o palarie in gat cum ar veni, proabil am pus o ultima data, aia fiind prin 2023 acum cand incerc sa o dau jos prin /costumes si select saved objects sau cv de genul nu se intampla nimic, cum ii pot da delete?
Screenshot(s): -

Edited by LegionalSpirit

23 hours ago, LegionalSpirit said:

Nick-ul tau: Akashii
Server: RPG
Descrierea bugului:  :am intrat dupa o lunga perioada si am o palarie in gat cum ar veni, proabil am pus o ultima data, aia fiind prin 2023 acum cand incerc sa o dau jos prin /costumes si select saved objects sau cv de genul nu se intampla nimic, cum ii pot da delete?
Screenshot(s): -

Poți folosi /tog -> Accesorii ca să o scoți. Pălăria și ochelarii de soare sunt separați de sistemul de /costumes.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.