Jump to content

HUAWEI MatePad Pro 13.2 PaperMatte: Acustică de top, sunet clar și cuprinzător chiar și la volum maxim

Kristi72
 Share

Recommended Posts

<b>HUAWEI MatePad Pro 13.2 PaperMatte: Acustică de top, sunet clar și cuprinzător chiar și la volum maxim</b>MatePad Pro 13.2 PaperMatte este o tabletă de top, motiv pentru care Huawei a integrat pe acest model nu mai puțin de 6 difuzoare în sistem stereo. Ținută în format landscape, ele sunt amplasate lateral, de-o parte și de alta a tabletei. Am urmărit

MatePad Pro 13.2 PaperMatte este o tabletă de top, motiv pentru care Huawei a integrat pe acest model nu mai puțin de 6 difuzoare în sistem stereo. Ținută în format landscape, ele sunt amplasate lateral, de-o parte și de alta a tabletei. Am urmărit seriale folosind tableta, am privit clipuri folosind YouTube și am ascultat muzică în timp ce lucram la birou. Cum stăm cu experiența acustică?

Cele 6 difuzoare integrate reușesc să aducă un sunet stereo de excepție, clar și bogat indiferent de conținutul audio redat. Sunt destul de surprins că la volum maxim nu apar distorsiuni, iar sunetul se simte puternic și e redat excelent. Cum arată cifrele? Începem cu sample-ul audio de test unde am atins 91.9 dBA jos, respectiv 91.5 dBA sus.

Speakerele sunt bine echilibrate, iar în timpul audiției vei avea parte de un efect Surround, cu sunet ce te învăluie și reușește să „umple” încăperea. 

Cât despre gaming, atingem un rezultat satisfăcător de 97.6 dBA. Deși nu trecem de 100 dBA, apreciez claritatea și experiență echilibrată ce reușește a fi livrată, chiar și la volum maxim. Are și bas și îmi place că simt acea „bogăție” a sunetului livrat.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.