Jump to content

[REZOLVAT]Bug la Ore - [/premiu] [/license]

MikeTyson98
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: [GF]AlexJet
Server: B-zone RPG1
Descrierea bugului: Salut, incepand cu data de 1 Aprilie am obesrvat ca este un bug la /premiu si la /licenses. Am crezut ca este ceva bonus la /premiu dar am observat ca si astazi 2 Aprilie este la fel. Eu de abea scot 1-2 ore pe zi, imi arata zici ca am jucat 10+ pe zi. Am vazut ca punctele de Respect sunt normale. In legatura cu /licenses eu acum o saptamana sa zic, le-am reinoit dupa calculele mele ar trebui sa fie 80+ dar vad ca orele au scazut, le-am reinoit azi 2 aprilie, scuzati greselile gramaticale. Sper sa se inteleaga, n-am mai intampinat pe altcineva cu aceasta problema.
Screenshot(s):    https://imgur.com/a/BsTH8zc

Într-adevăr e o problemă cu resetarea progresului le /premiu în anumite situații pe care încă nu le-am descoperit ce le cauzează.

Având în vedere că ai dat deja claim la două premii de un tier cu un progres de ore jucate mai mare decât ai jucat tu, te rog să nu mai faci asta până când se resetează singur. Abuzurile de genul, dacă nu sunt raportate și dacă se continuă, sunt sancționabile cu ban 30 de zile. Ți-aș fi resetat manual progresul, însă memoria serverului suprascrie valorile stocate pentru contul tău și nu am cum să fac eu asta.

Salutare, azi 03/04/2025 am observat ca iar am acel bug, la licente am avut 27 de ore, si da la /premiu iar imi arata ca am 10 ore+ jucate. Nu am dat claim. 

https://imgur.com/a/JoI6K3y 

@ Kelton

Edited by AlexJet.
Small detail.

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

O zi bună.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.