Jump to content

Sa-mp

CozmaAlaDin2010

Recommended Posts

Aia cu Switch User e pentru crearea botilor , nici vorba pentru a juca pe 2 servere.

De exemplu ai userele A si B.

Joci pe A , B este considerat bot ( adica "player" care sta pe loc si nu face nimic )

Aia cu Switch User e pentru crearea botilor , nici vorba pentru a juca pe 2 servere.

De exemplu ai userele A si B.

Joci pe A , B este considerat bot ( adica "player" care sta pe loc si nu face nimic )

Un prieten a incercat sa faca asa si a mers,deci a avut 2 conturi,pe unu statea pe /sleep pe RPG iar pe altu se juca pe alt server pe celelalt account.

Chestia e ca pe B-Zone nu mai poti juca cu 2 IP-uri de acelasi fel,pentru a scapa de cei ce folosesc routere...si chestii dinastea menite sa-i ajute ilegal sa-si faca levelul cu sudoarea fruntii.... :)>-

Si H1GH,daca el vrea sa stea pe /sleep pe una dintre ele...e normal ca pe "A" va juca,iar "B"

( adica "player" care sta pe loc si nu face nimic )

Am auzit de la baietasii care se ocupa cu Flood , boti pe servere , si alte traznai de genu , ca de cand cu 0.3b si 0.3c , exista un oarecare bug , care supraincarca procesoru excesiv de mult , si ( mi'a povesit ) ca au fost 2 cazuri de shutdown de la supraincingere.

Eu iti recomand pentru schema asta , MUUULTE COOOLERRE , o sursa BUNA ( nu no name , una buna si nitel mai scumpa ) si normal cat mai multi GB De ram ( recomand 4gb , dar poti folosi si 2 )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.