HANKSERO Posted November 3, 2025 Share Posted November 3, 2025 Salut. Am un BUG la comanda /claninfo nu imi apare nimic, nicio informatie despre clanul meu si asta se repeta pe conturile secundare, unde am celelalte clanuri: [SEXY] , [69] , [96] si [X] .. Va rog frumos sa ma ajutati cu acest bug. Toate cele bune. Link: https://imgur.com/a/k103bva Link to comment Share on other sites More sharing options...
HANKSERO Posted November 4, 2025 Author Share Posted November 4, 2025 Se va rezolva bugul de pe /claninfo curând? Am vorbit cu alți owneri de clanuri şi ei au acelaş bug la /claninfo de amu când s-a băgat noul update la activitatea clanurilor, că în trecut mergea perfect /claninfo. Sper să se repare cât mai repede posibil acest bug.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted November 4, 2025 Share Posted November 4, 2025 Nu avem cum repara instant un bug. Răbdare. Încearcă să schimbi limba pe engleză și vezi dacă și acolo ai aceeași problemă. Folosește comanda /language Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 5, 2025 Share Posted November 5, 2025 (edited) Schimbă limba jocului în engleză când folosești /claninfo, textul în română e prea lung și nu încape în limita de caractere a jocului. Va fi rezolvat la next restart. Edited November 5, 2025 by Madalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted November 5, 2025 Share Posted November 5, 2025 Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts