K1LL3R43V3R Posted Friday at 03:24 PM Share Posted Friday at 03:24 PM Nick-ul tau: K1LL3R43V3R Server: 1 Descrierea bugului: Frate eu am doar 19/20 la SANTA'S BAG.... Mai am nevoie de 1 punct ca sa primesc premiu dar nu mai pot da /startquest ca sa mai duc un cadou..... Azi la quest mi-a dat doar 39/40.... Normal trebuia sa fie 40/40 dar am facut 39/40 si dupa am dat /finishquest ca zicea ca l-am terminat ca am colectat toate cadourile dar erau numai 39/40.... Se vede in a 2-a poza ca am avut doar 39/40 si cum imi zicea ca am colectat toate cadourile Cum fac rost de inca 1 punct sa am 20/20 pentru premiu? Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
EquinoxXx Posted Friday at 06:22 PM Share Posted Friday at 06:22 PM si eu am aceasi problema de ieri.. am facut quest cu inca 2 baieti si inloc sa colectam 40 .. quest ul sa finalizat la 39 si am ramas cu diferenta aia de 1 punct .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted Friday at 06:53 PM Author Share Posted Friday at 06:53 PM 30 minutes ago, EquinoxXx said: si eu am aceasi problema de ieri.. am facut quest cu inca 2 baieti si inloc sa colectam 40 .. quest ul sa finalizat la 39 si am ramas cu diferenta aia de 1 punct .. Mai avem nevoie frate de 1 pct ca sa primim premiu si noi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted Saturday at 08:00 AM Share Posted Saturday at 08:00 AM https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/313175 Aveți mai multe informații acolo. E un bug, relativ minor. Punctul rămas îl puteți lua făcând următoarea zi de quest. Progresul la quest și progresul la santa bag sunt categorii diferite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts