vlwd Posted April 24 Share Posted April 24 Display Name: vlwd Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): natura asa un munte Text(opțional): vlwd Dimensiuni (opțional): cum stiti voi ca e mai bine Alte precizări (opțional): sa fie cam cum are baiatu asta, sa ramana scanteile si sa fie cam aceleasi culori, sa dea acelasi vibe: apasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted April 27 Share Posted April 27 @ vlwd Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlwd Posted April 27 Author Share Posted April 27 57 minutes ago, RW YuukiKING said: @ vlwd Arata super! Daca ai putea sa schimbi fontul cu unul asemenator din exemplul dat si sa scoti “b-zone.ro”, ar fi perfect! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted April 28 Share Posted April 28 13 hours ago, vlwd said: Arata super! Daca ai putea sa schimbi fontul cu unul asemenator din exemplul dat si sa scoti “b-zone.ro”, ar fi perfect! Nu detin acel font si e cam aproape imposibil sa il gasesc fix pe acelasi si altele asemanatoare nu vor fi la fel pe placul tau, acel b-zone.ro este pus pentru a nu se fura creatiile de pe o comunitate pe alta, daca am timpul necesar azi o sa ti l scot dar iti recomand sa ti-l lasi, in 2-3 zile o sa iti inchid topicul daca nimeni nu mai trimite nicio lucrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlwd Posted April 28 Author Share Posted April 28 3 minutes ago, RW YuukiKING said: Nu detin acel font si e cam aproape imposibil sa il gasesc fix pe acelasi si altele asemanatoare nu vor fi la fel pe placul tau, acel b-zone.ro este pus pentru a nu se fura creatiile de pe o comunitate pe alta, daca am timpul necesar azi o sa ti l scot dar iti recomand sa ti-l lasi, in 2-3 zile o sa iti inchid topicul daca nimeni nu mai trimite nicio lucrare. Imi dau seama ca nu ai fix acelasi font, ma refeream pur si simplu la ceva asemanator. Iar numele de vlwd nu cred ca activeaza pe alta comunitate. Multumesc! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW YuukiKING Posted April 30 Share Posted April 30 Topic inactiv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts