Jump to content

BUG

K1LL3R43V3R
 Share

Recommended Posts

Nick-ul tau: K1LL3R43V3R
Server: 1

Descrierea bugului: N-am primit premiul de 200k pentru cele 7 zile facute la task...
Si saptamana trecuta am patit la fel sa fac toata saptamana task si la final n-am primit bonusu din sistem automat....
Mi-a fost transferat....

Screenshot(s): Puteti verifica pe website la log.... 

Pune dovadă din joc cu streak-ul. Ar trebui să-l ai complet verde de luni 20 Aprilie și până azi inclusiv 26 Aprilie. 

https://imgur.com/a/TTK7RfL

@ Kelton frate daca intri pe website la mine pe cont la income o sa vezi ca am facut task-urile in fiecare zi
Pe income la cont e dovada clara ca nu mint si ca am facut task-urile zilnice...
Asa am patit si saptamana trecuta sa le fac si n-am primit bonusu cand am terminat in ultima zi  automat de la sistem si l-am primit manual

Posted (edited)
20 minutes ago, Kelton said:

Pune dovadă din joc cu streak-ul. Ar trebui să-l ai complet verde de luni 20 Aprilie și până azi inclusiv 26 Aprilie. 

La mine nu-mi apare verde dar nu stiu de ce
Il completez zilnic dar nu-mi apare cu verde pe calendar...

De cand ati bagat update cu noul task eu nu-l am cu verde dupa ce termin...

Edited by K1LL3R43V3R

53 minutes ago, K1LL3R43V3R said:

La mine nu-mi apare verde dar nu stiu de ce
Il completez zilnic dar nu-mi apare cu verde pe calendar...

De cand ati bagat update cu noul task eu nu-l am cu verde dupa ce termin...

Uite acum imi apare cu verde...

Dar n-am ce sa fac ca task-urile sunt facute deja n-am care sa-l fac pentru bonus 

aM5dDjj_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=gr

Ți-am spus și în PM, am aplicat săptămâna trecută niște verificări extra care ar trebui să rezolve asta pentru toți, momentan din ce am observat și săptămâna trecută, asta se întâmplă unui grup foarte restrâns de jucători. Ți-am returnat suma.

Citește ce i-am spus și lui aici, 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.