K1LL3R43V3R Posted April 26 Share Posted April 26 Nick-ul tau: K1LL3R43V3R Server: 1 Descrierea bugului: N-am primit premiul de 200k pentru cele 7 zile facute la task... Si saptamana trecuta am patit la fel sa fac toata saptamana task si la final n-am primit bonusu din sistem automat.... Mi-a fost transferat.... Screenshot(s): Puteti verifica pe website la log.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted April 26 Share Posted April 26 Pune dovadă din joc cu streak-ul. Ar trebui să-l ai complet verde de luni 20 Aprilie și până azi inclusiv 26 Aprilie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted April 26 Author Share Posted April 26 https://imgur.com/a/TTK7RfL @ Kelton frate daca intri pe website la mine pe cont la income o sa vezi ca am facut task-urile in fiecare zi Pe income la cont e dovada clara ca nu mint si ca am facut task-urile zilnice... Asa am patit si saptamana trecuta sa le fac si n-am primit bonusu cand am terminat in ultima zi automat de la sistem si l-am primit manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted April 26 Author Share Posted April 26 (edited) 20 minutes ago, Kelton said: Pune dovadă din joc cu streak-ul. Ar trebui să-l ai complet verde de luni 20 Aprilie și până azi inclusiv 26 Aprilie. La mine nu-mi apare verde dar nu stiu de ce Il completez zilnic dar nu-mi apare cu verde pe calendar... De cand ati bagat update cu noul task eu nu-l am cu verde dupa ce termin... Edited April 26 by K1LL3R43V3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1LL3R43V3R Posted April 26 Author Share Posted April 26 53 minutes ago, K1LL3R43V3R said: La mine nu-mi apare verde dar nu stiu de ce Il completez zilnic dar nu-mi apare cu verde pe calendar... De cand ati bagat update cu noul task eu nu-l am cu verde dupa ce termin... Uite acum imi apare cu verde... Dar n-am ce sa fac ca task-urile sunt facute deja n-am care sa-l fac pentru bonus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted April 26 Share Posted April 26 Ți-am spus și în PM, am aplicat săptămâna trecută niște verificări extra care ar trebui să rezolve asta pentru toți, momentan din ce am observat și săptămâna trecută, asta se întâmplă unui grup foarte restrâns de jucători. Ți-am returnat suma. Citește ce i-am spus și lui aici, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts