Jump to content

Children's Day Quest and Gift

Kelton
 Share

Recommended Posts

Cam mici premiile pentru toata chinuiala,deja simt ca imi pocneste o vena la gat la cel cu parkour.(Nu am apucat sa le incerc pe restul si nici nu am de gand sa fac asta de 3 ori pe zi)
Felicitari pentru concept,se vede ca e muncit dar prefer sa raman la job-ul de mecanic pana la maraton.

Nu e samp friendly, plin de buguri, premiile sunt jalnice in raport cu dificultatea si timpul pierdut la quest, uneori e mai frumos un quest simplu cu obiecte decat asa cv russian server style.

Totul okay, pana la acela cu lava, pe langa ca este dificil, mai este si buguit. iti termini toti nervii cu el, si sincer nu se merita sa pierzi atata timp pentru premiile astea.

Destul de dificil si in timp si in nervi sa nu spargi ceva. Pentru 80k prefer sa spun pas. Multumim pentru efort, este ceva original, dar as propune de la 3 ture la fiecare la 1 tura la toate 4 pentru un quest intreg. 

Ok, da, interesantă ideea, chiar tare după feedback ul tuturor, dar questul în sine e ceva rău, eu l am numit bătaie de joc (vorbesc strict de mine)..

E plin de buguri, dificultatea e foarte mare raportată la premiile care sunt puse, sunt multe probleme la fiecare minigame, pe mine unul m-a pierdut grav, și sunt foarte foarte mulți jucători cu aceeași părere.

Pacat de idee in sine care e super tare, doar ca trebuia lucrat părerea mea.

Sincer, cel cu lava mi se pare prea dificil, ma face sa dau /q sau sa sparg PC-ul, restul sunt ok, dar acela e prea de tot, eu zic ca trebuie modificat macar cel cu lava, faceti quest-ul in asa fel incat sa poata beneficia fiecare player de el. Multumesc! 

Foarte frumos! Puteti lua totusi in considerare ca exista un numar de jucatori, destul de insemnat cred, care joaca de pe telefon? Prin urmare, daca nu cerem prea mult, atunci cand faceti update-uri, ati putea lua in considerare sa faceti in asa fel incat sa poata si acei jucatori sa-si desfasoare jocul normal? De exemplu: ati modificat la jobul mecanic tastele Y N cu cele de la mouse, de pe telefon nu poti folosi mouse. Am conectat un mouse bluetooth si degeaba. Jobul de pescar, la fel nu l pot face. De la magazinul pentru mester, nu pot lua masca. De ce? Ăl de sus stie! Daca are cineva din staff neinspiratia sa spuna"nu oferim suport pentru mobil", mai bine s-ar abtine. Am MacOS, nu merge samp-ul pe el si nu o sa mi iau laptop cu windows pentru asta. Exista jucatori care folosesc telefonul sa se joace samp, ne ati putea face viata putin mai usoara? 

Edited by Motorhead.

minigame-uri interesante la quest, dar sa le faci pe fiecare de 3 ori pe zi, timp de 2-3 saptamani... nu prea merge. se vede ca e lucrat si a iesit ok, dar in acest format e mult prea repetitiv. iar despre premii nu cred ca mai este nimic de adaugat.

sunt curious daca sunt kpi-uri cu cati playeri au terminat full acest quest vs alte quest-uri, sau activitatea pe server din perioada asta vs perioade cu alte quest-uri

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.