Jump to content

Cosmote

Funiest
 Share

Recommended Posts

Mda , fac acest topic , in semn de ,, protest'' impotriva lor.

Am primit cadou abonamentu asa ca ma bucur ca nu platesc.

Sa incep sa zic nemultumirea mea principala.

SEMNALUL.

Pai sa incep cu semnalul care e groaznic , te chinui sa vorbesti la telefon.

Stau la 2km de bucuresti , si cu noroc am 3 linii la semnal. Pe cand orange'ul meu , vodafone'ul , semnal fulll 3g.

Bun zic , ca nu or avea antene , no problem.

Ma duc in afi , ma duc langa magazinu cosmote , si aveam intre o linie si semnal zero. Am ramas socat. Dupa ma mut fix 5 metrii ( am intrat in magazin , eram in fata lui ) bruscccc apare semnal 3g full. Si am stat in fata magazinului 3 minute...

Nu stiu ce sa zic , dar sunt praf la semnal... Mai am destule exempleeee , de genu.

Iti zic un lucru 100% testat de catre mine, Cosmote imi bate Orange-ul la semnal.

S-ar putea sa ai probleme cu antena telefonului (eu am patit-o cand mi-a cazut din mana la patinuar), verifica-i antena scotandu-i protectia spate.

Daca nu pur si simplu dute la ei si intreaba-i "Ba, de ce nu am semnal asa cum ceilalti clienti ai dvs. au ?"

Pai , telefonul e un N95 ( cel cu cosmoteul ).

Am facut si viceversa , pun orange'ul in N95 ,full semnal 3g , pun cosmote , semnal 2g , 2-3 liniute.... Nu e antena , e ok N95'ul si e63'ul

Oricum cand bag cosmoteul in e63 , se intampla acelasi lucru ca in n95...

Oricum , cred ca mai e un an si nitel , si scap...

Costa 57 de lei pe luna ( abonamentu + platit un allview dual sim al lui bunicamiu , ca la luat cu un leu ) si , am 150 de nationale , 1500 cosmote si 1500 sms cosmote. Oricum , nu prea folosesc asa mult...

Pe cand cu orange la 4 euro per luna am 80 de nationale , si 1500 orange...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.