Jump to content

Cateva propuneri

The Phantom

Recommended Posts

Inainte sa sariti toti cu gura pe mine cu chestii gen "Daca topicul cu propuneri este inchis, de ce mai faci tu altul?", as dori sa zic, ca stiu, insa propunerile acestea ar trebui puse in aplicare...Va rog sa acordati acestui post 10 minute din timpul Dvs. liber, timp in care sa cititi si sa va ganditi bine la ce am spus.

Deci...

1.Sa fie scos kick-ul in timp ce sunt la jail.Este chiar stupid.De exemplu eu dau rob, ma omoara un cop si ajung 6000 de secunde la jail.Imaginati-va voi cum e sa stau 1 ora si 40 de minute cu ochii in calculator si sa nu fac altceva decat sa ma uit, sa merg un metru in stanga, dreapta, fata sau spate, si sa vad cate un newbie care face spam cu injuraturi...

2.Stiu ca acest lucru nu poate fi scriptat de RazR, ci numai liderii factiunilor pot alege daca vor pune in aplicare sau nu aceasta propunere.Propun ca armele semi automate(Deagle, rifle, sdpistol, shotgun) sa fie permise civililor si factiunilor pasnice iar armele automate(Ak47, M4 Si mp5) sa fie permise numa mafiilor, departamentelor, sau asasinilor.De exemplu in RL, in America exista o lege care interzice detinerea armelor automate

3.Sa fie scoase cheile de la 24/7.Pur si simplu nu e RP...Cum ar fi ca eu sa gasesc in RL o masina pe strada, sa ii fac contactul prin fire, dupa sa ma duc la alimentara si sa imi iau chei pentru ea?

4.Am observat ca de la ultimul update nu mai primim chei dupa ce inchiriem o masina...Ar trebui sa primim din nou chei dupa ce inchiriem masini.

5.Pe langa acea casca, sa ii mai putem pune personajului nostru si ochelari sau palarii, ca doar 0.3c permite acest lucru.

6.Toate factiunile pasnice sa primeasca un elicopter.Probabil ca o sa sariti cu gura cu chestii gen "TCC si Taxi n-au nevoie de elicopter!"...Ei bine, daca ar fi sa o luam asa, nici NR si nici F/P nu are nevoie de elicopter, dar totusi au.Singura factiune pasnica care intr-adevar ar avea nevoie de elicopter ar fi SI, pentru examen.

Poate o sa incepeti sa ziceti ca F/P dau heal cu elicopterul lor.Cati medici vin sa dau heal cu elicopterul lor?Ganditi-va logic inainte sa sariti cu gura.Si, oricum, numai liderul si subliderul au voie sa foloseasca heli, si, pana si ei, il folosesc doar ca un mijloc de transport mai rapid

Poate o sa ziceti ca NR au nevoie de heli ca sa dea news.Acum va intreb eu, nu se poate da news la fel de bine si din van, ca si din heli?Aa, pai da cum, sa piarda membrii NR vederea panoramica a San Andreasului in timp ce isi fac treaba?Nu se poate...

Rog adminii sa nu inchida acest topic, deoarece sunt niste propuneri care ar influenta in bine dezvoltarea serverului.Multumesc pentru timpul acordat!

Problema e ca aceste lucruri , trebuie scriptate toate... Daca ar fi tinut de organizare ar fi fost ok ... Dar asa , totul depinde de RazR.

Si la 3 , mai adaug , sa se faca un shop , cu diverse lucruri pentru masini ( vopsea pentru masina , key , piese ( cu piesele , iti poti repara masina => Car hp 1000 ) si alte lucruri posibile ... )

Nu ar fi greu , doar vointa sa fie.

OF OF OF.

1.Tu alegi sa dai rob sti ce implica asta, e normal sa iei kick si in jail.

2.O prostie.

3.Nu jucam HardRoleplay

4.Foarte bine ce s-a pus, nimeni nu mai dadea /unrentcar si nu erau masini la rent. ( Daca s-a decis asta, nu o sa se schimba ca zici tu :| )

5.Probabil o sa se poata peste mai mult timp.

6. =))) Tcc o sa agate cateva masini cu heli . Daca tot esti tu asa cu HardRp, unde ai vazut tu taxi cu heli ? . F/P Normal ca are heli sa dea /heal ( Smurd ) , N.R normal ca au heli ca sa ajunga repede undeva daca se intampla ceva...

7. Puteai doar sa dai un PM lu RazR / Thomas .

OF OF OF.

1.Tu alegi sa dai rob sti ce implica asta, e normal sa iei kick si in jail.

2.O prostie.

3.Nu jucam HardRoleplay

4.Foarte bine ce s-a pus, nimeni nu mai dadea /unrentcar si nu erau masini la rent. ( Daca s-a decis asta, nu o sa se schimba ca zici tu :| )

5.Probabil o sa se poata peste mai mult timp.

6. =))) Tcc o sa agate cateva masini cu heli . Daca tot esti tu asa cu HardRp, unde ai vazut tu taxi cu heli ? . F/P Normal ca are heli sa dea /heal ( Smurd ) , N.R normal ca au heli ca sa ajunga repede undeva daca se intampla ceva...

7. Puteai doar sa dai un PM lu RazR / Thomas .

1.Nu, nu e normal sa iau kick si la jail

2.O prostie zici?Prostie este ca avem voie cu arme automate, dar nu avem voie cu cele semi automate...

3.Hard Roleplay este mult mai mult decat niste chei scoase...Acest server trebuie sa evolueze, nu sa ramana la banalul Godfather.

4.O solutie pentru problema cu masinile de la rent era sa fie puse mai multe masini, nicidecum sa nu mai primim chei.

5.Pe multe servere deja se poate...

6.Razi cand auzi de elicopter care ridica masini?Ai jucat San Andreas Singleplayer?Ca e o misiune unde un elicopter numit Leviathan ia cu magnetul o duba si o duce in desert...De ce sa nu fie elicopter taxi?Este un mijloc de transport mai rapid si in acest fel am avea un mijloc de transport aerian platit oficial, nu unul care il face un civil azi, si maine renunta.

7.Am vrut sa vada lumea propunerile mele si sa fie PRO sau CONTRA...

3.Sa fie scoase cheile de la 24/7.Pur si simplu nu e RP...Cum ar fi ca eu sa gasesc in RL o masina pe strada, sa ii fac contactul prin fire, dupa sa ma duc la alimentara si sa imi iau chei pentru ea?

asta influenteaza mult economia serverului

deci eu gasesc o masina pe strada! o iau ai pun key si o vand cu 20-30k si faci banii

deci sunt CONTRA

asta influenteaza mult economia serverului

deci eu gasesc o masina pe strada! o iau ai pun key si o vand cu 20-30k si faci banii

deci sunt CONTRA

Daca imi mai arati pe cineva care iti ia Blista Compact cu 20K esti tare...

cum zic ceilalti :P

Pentru tine voi cere warn up.Daca vrei sa critici propunerile mele vino cu un argument de-al tau, nu cu o idiotenie gen "Cum zic ceilalti"

Pro pentru 1 si 5.

2) Este mult prea complicat, mult prea multa munca si in plus, nu te ajuta cu nimic.

3) Avand in vedere ca s-au scos cheile de la masinile " rented " si ca o masina personala este exagerat de scumpa, un newbie nu are alta alternativa decat sa achizitioneze o cheie pentru a nu i se fura masina.

4) Pentru prima data sunt de acord cu blade. Oamenii nu stiu sa dea /unrentcar. Nici bizul meu nu producea bani din aceasta cauza.

6) Aceste factiuni chiar nu necesita heli, poate doar taxi, sa fie ceva mai " lux " si mai rapid, dar Tcc nu are ce face cu heli.

1. Mori daca stai afk 28 minute,intrii 2-3 secunde,apoi te pui iar afk /:). Lene

2.Prea RP. Ia gandeste'te,150 civili,12 admini. Crezi ca 12 admini ii pot supraveghea pe civili sa vada care ce arme are? Nu prea cred

3. Nu mori daca alergi putin. Propunere facuta deoarece nu iti convine sa dai de o masina inchisa. Vrei sa ai toate masinile la nas+putin alergat nu strica

4. Foarte bine. Nu stau 300 oameni dupa 3 tampiti care nu dau /unrentcar

5. O sa se puna,fii sigur

6. Ar fii ceva. Heli poate sa fie pus si...asa,de forma,adica sa nu trebuiasca la ceva. De ex: Sa fie folosit cand un membru are o urgenta,trebuie sa ajunga undeva.

Cum au zis si ceilalti. Cand nu o sa trebuiasca sa ma apar de civili dmisti la lspd,atunci sa faci propuneri asa de RP.

daca stiai bine factiunile de la bzone nu mai faceai topicu asta pai tcc pt ce heli?? in rl vezi pe toata lumea cu heli si f/p daca un om e blocat undeva sau e pe o cladire si vrea heal merge cu heli si nr de ex dc e cv eveniment merg cu heli sau parada etc si si are deja heli pe aeroportu din desert

Majoritatea sunr prouneri bune, pro...

Daca se accepta sa se si scripteze cumva ca atunci cand avem arme sa apara pe noi. Adica eu sa zicem ca am mp5, deagle, bata de baseball si m4. Cand nu le folosesc sa apara pe mine, adica de ex mp5 sa apara pe piciorul stang, deagle pe cel drept, bata la spate si m4 tot la spate... ar fi mai rp ca in RL doar nu poti ascunde la tn un AK47 fara sa treci neobserva...

Daca se doreste sa se faca langa banca o parcare inconjurate de un gard care nu poate fi daramat in care se parcheaza masinile. Intrarea sa fie maxim 1k sau sa se punaa bizz pe parcarea asta. De asemenea daca se doreste sa se mai bage masini la Rentcar LS si LV si din magazine normale (24-7) sa se faca bizzuri, ca in RL asa este... daca tot vrem sa copiem RL...

Si sa se mai bage 1-2 sultane macar la mafii ca 2 sultane nu ne ajung si vreo 70% din membrii sunt rank1 care nu au acces doar la Sultan. 1-2 Sultane nu ar strica deloc si inca un FCR-900 sau NRG-500.

1.Nu, nu e normal sa iau kick si la jail

2.O prostie zici?Prostie este ca avem voie cu arme automate, dar nu avem voie cu cele semi automate...

3.Hard Roleplay este mult mai mult decat niste chei scoase...Acest server trebuie sa evolueze, nu sa ramana la banalul Godfather.

4.O solutie pentru problema cu masinile de la rent era sa fie puse mai multe masini, nicidecum sa nu mai primim chei.

5.Pe multe servere deja se poate...

6.Razi cand auzi de elicopter care ridica masini?Ai jucat San Andreas Singleplayer?Ca e o misiune unde un elicopter numit Leviathan ia cu magnetul o duba si o duce in desert...De ce sa nu fie elicopter taxi?Este un mijloc de transport mai rapid si in acest fel am avea un mijloc de transport aerian platit oficial, nu unul care il face un civil azi, si maine renunta.

7.Am vrut sa vada lumea propunerile mele si sa fie PRO sau CONTRA...

Chiar nu prea conteaza PRO / Contra.

1. Mori daca stai afk 28 minute,intrii 2-3 secunde,apoi te pui iar afk /:). Lene

2.Prea RP. Ia gandeste'te,150 civili,12 admini. Crezi ca 12 admini ii pot supraveghea pe civili sa vada care ce arme are? Nu prea cred

3. Nu mori daca alergi putin. Propunere facuta deoarece nu iti convine sa dai de o masina inchisa. Vrei sa ai toate masinile la nas+putin alergat nu strica

4. Foarte bine. Nu stau 300 oameni dupa 3 tampiti care nu dau /unrentcar

5. O sa se puna,fii sigur

6. Ar fii ceva. Heli poate sa fie pus si...asa,de forma,adica sa nu trebuiasca la ceva. De ex: Sa fie folosit cand un membru are o urgenta,trebuie sa ajunga undeva.

Cum au zis si ceilalti. Cand nu o sa trebuiasca sa ma apar de civili dmisti la lspd,atunci sa faci propuneri asa de RP.

1.Crezi ca eu imi pun alarma ca la fiecare 28 de minute sa intru in SA-MP?

2.Nu adminii supravegheaza armele, ci politistii.

3.Asa, ca sa sti, merg oricum foarte mult pe jos ca sunt putine masini...Daca mai sunt si alea incuiate

4.Solutia pt aceasta problema era implementarea mai multor masini

5.Probabil...

6.Da

daca stiai bine factiunile de la bzone nu mai faceai topicu asta pai tcc pt ce heli?? in rl vezi pe toata lumea cu heli si f/p daca un om e blocat undeva sau e pe o cladire si vrea heal merge cu heli si nr de ex dc e cv eveniment merg cu heli sau parada etc si si are deja heli pe aeroportu din desert

Inainte sa incepi sa zici ca nu stiu eu bine factiunile, uita-te de cand sunt eu membru pe acest forum, dupa da-ti cu parerea...

1.Sa fie scos kick-ul in timp ce sunt la jail.Este chiar stupid.De exemplu eu dau rob, ma omoara un cop si ajung 6000 de secunde la jail.Imaginati-va voi cum e sa stau 1 ora si 40 de minute cu ochii in calculator si sa nu fac altceva decat sa ma uit, sa merg un metru in stanga, dreapta, fata sau spate, si sa vad cate un newbie care face spam cu injuraturi...

-Intre pro si contra , deoarece . daca se scoate kick pt jail , se scoate si pt server , daca stai 30 de minute afk fara /sleep iei kick

2.Stiu ca acest lucru nu poate fi scriptat de RazR, ci numai liderii factiunilor pot alege daca vor pune in aplicare sau nu aceasta propunere.Propun ca armele semi automate(Deagle, rifle, sdpistol, shotgun) sa fie permise civililor si factiunilor pasnice iar armele automate(Ak47, M4 Si mp5) sa fie permise numa mafiilor, departamentelor, sau asasinilor.De exemplu in RL, in America exista o lege care interzice detinerea armelor automate

-Contra , exista GS

-Contra , jucatorii de level mai mic pot vinde niste masini cu acele key din 24/7 si in schimb , e nevoie daca nu ai masina personala , deoarece mai toti jucatorii de pe server iti fura masina

4.Am observat ca de la ultimul update nu mai primim chei dupa ce inchiriem o masina...Ar trebui sa primim din nou chei dupa ce inchiriem masini.

-Contra deoarece nu se da /unrentcar si raman masinile de rent cu lock

5.Pe langa acea casca, sa ii mai putem pune personajului nostru si ochelari sau palarii, ca doar 0.3c permite acest lucru.

-Este deja bagat pe server comanda /glasses de admin , pentru a da unui jucator ochelari

6.Toate factiunile pasnice sa primeasca un elicopter.Probabil ca o sa sariti cu gura cu chestii gen "TCC si Taxi n-au nevoie de elicopter!"...Ei bine, daca ar fi sa o luam asa, nici NR si nici F/P nu are nevoie de elicopter, dar totusi au.Singura factiune pasnica care intr-adevar ar avea nevoie de elicopter ar fi SI, pentru examen.

Poate o sa incepeti sa ziceti ca F/P dau heal cu elicopterul lor.Cati medici vin sa dau heal cu elicopterul lor?Ganditi-va logic inainte sa sariti cu gura.Si, oricum, numai liderul si subliderul au voie sa foloseasca heli, si, pana si ei, il folosesc doar ca un mijloc de transport mai rapid

Poate o sa ziceti ca NR au nevoie de heli ca sa dea news.Acum va intreb eu, nu se poate da news la fel de bine si din van, ca si din heli?Aa, pai da cum, sa piarda membrii NR vederea panoramica a San Andreasului in timp ce isi fac treaba?Nu se poate...

-Contra , cum a spus si blade , NR si F/P au heli pentru urgente , la TCC , Taxi nu e nevoie de heli , Poate la S.I

O sa fie topic closed l-ai facut degeaba

Nu e degeaba, cel putin asa adminii pot vedea parerile playerilor, dar normal, va dati asa cu parerea cu toate ca a zis sa nu comentati pe tema asta

Inainte sa sariti toti cu gura pe mine cu chestii gen "Daca topicul cu propuneri este inchis, de ce mai faci tu altul?", as dori sa zic, ca stiu, insa propunerile acestea ar trebui puse in aplicare...Va rog sa acordati acestui post 10 minute din timpul Dvs. liber, timp in care sa cititi si sa va ganditi bine la ce am spus.

:)

@2

Asta e chiar RP :-??..ar fi dragut

@4

Chiar ar trebui sa primim chei dupa ce inchiriem masini, dar, de exemplu, daca lasi masina aiurea (incuiata), nu o va mai putea lua nimeni, sau daca iesi si masina ramane incuiata..

Parerea mea e ca mai bine ar fi sa primim chei, iar la ~15 minute dupa ce masina a fost lasata pe strada sau..stiu eu unde, sa se deschida, in cazul in care e incuiata sau n-ai dat /unrentcar

@6

Legat de elicopterul NR, in realitate reporterii au elicopter pentru cazuri speciale, daca trebuie sa ajunga foarte repede la fata locului sau intr-un loc unde e greu de ajuns, in cazul in care vor sa faca un reportaj despre asta :)), dar aici..se mai practica si plimbarile cu /news-uri seci din aer..

Elicopterul F/P e pentru urgente, gen cineva care necesita neaparat si rapid 'tratament'..e mai rapid ca masinile

Iar S.I. au deja elicopter pentru teste..

In loc sa se pune HELI la Taxi Cab Co. mai bine sa baga avioane la ei cu care sa faca curse pe cale aeriana LS-LV, avioane in care incap mai multi oameni...

Ar fi mai RP ca in RL nu vezi in fiecare zi un heli a aterizeaza in statie sa intrebe lumea daca are nev de taxi...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.