Jump to content

Gta IV

BlueAngel
 Share

Recommended Posts

Am instalat de curand renumitul Grand Theft Auto IV, insa nu prea am stat sa descopar multe la el. L-am mai avut instalat, am insa o nelamurire... Legat de grafica si alte alea.

Sunt posesorul unui laptop, windows xp, 3gb ram, 1gb placa video, procesor intel dual core 2.0... problema e ca la cele mai mici detalii gta-ul imi merge sacadat. Vreau sa stiu ce m-ar ajuta sa rezolv treaba asta.Sa mai iau ram, sau altceva.

P.S: Daca am gresit topicul spuneti-mi, am citit peste tot s nu am gasit asa ceva. Bafta

Am instalat de curand renumitul Grand Theft Auto IV, insa nu prea am stat sa descopar multe la el. L-am mai avut instalat, am insa o nelamurire... Legat de grafica si alte alea.

Sunt posesorul unui laptop, windows xp, 3gb ram, 1gb placa video, procesor intel dual core 2.0... problema e ca la cele mai mici detalii gta-ul imi merge sacadat. Vreau sa stiu ce m-ar ajuta sa rezolv treaba asta.Sa mai iau ram, sau altceva.

P.S: Daca am gresit topicul spuneti-mi, am citit peste tot s nu am gasit asa ceva. Bafta

Din cate stiu ca sa iti mearga bine Gta IV trebuie sa ai pentru windows XP :

- 4 gb ram

- 1 gb placa video

- procesor intel core 2.4+ sau dual core 1.6 +

Din cate stiu ca sa iti mearga bine Gta IV trebuie sa ai pentru windows XP :

- 4 gb ram

- 1 gb placa video

- procesor intel core 2.4+ sau dual core 1.6 +

Recommended System Requirements

* OS: Windows Vista – Service Pack 1 / XP – Service Pack 3

* Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz

* Memory: 2.5 GB (Windows XP), 2.5 GB (Windows Vista)

* 18 GB Free Hard Drive Space

* Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

asta am gasit pe net... m-a batut gandu si pe mine sa-mi iau inca 1gb de ram, dar mi-i sa nu-l iau si sa mearga tot la fel.... adica restul programelor si alte astea imi merg bine ca ar merge mai bine cu 4gb... si sa nu mai zic de jocurile ce or sa apara. Inseamna ca procesorul e perfect.

Nu neaparat procesorul , poate fi si placa video . " Forta " finala de lucru nu se calculeaza doar in GB , MB , etc . Depinde de mai multe . De ex : un CPU bun poate sa aiba frecventa scazuta de lucru insa sa bata unul cu o frecventa mult mai mare ( intervine nivelul " CACHE " ) . Am auzit ca exista un patch " minune " care schimba motorul grafic al GTA IV si il face sa ruleze pe sisteme mai slabe , ar trebuii sa incerci ( nu imi amintesc exact cum se numeste acest patch ) .

L-am jucat pe Xbox 360, super frumos ;) (pacat ca am pierdut DVDul original :)) )

Toate jocurile open-world de la Rockstar sunt frumoase, in frunte cu RDR ;) (si pe ala l-am jucat)

Edited by FRD

Nu neaparat procesorul , poate fi si placa video . " Forta " finala de lucru nu se calculeaza doar in GB , MB , etc . Depinde de mai multe . De ex : un CPU bun poate sa aiba frecventa scazuta de lucru insa sa bata unul cu o frecventa mult mai mare ( intervine nivelul " CACHE " ) . Am auzit ca exista un patch " minune " care schimba motorul grafic al GTA IV si il face sa ruleze pe sisteme mai slabe , ar trebuii sa incerci ( nu imi amintesc exact cum se numeste acest patch ) .

Daca dai de ceva, te rog sa postezi aici:D am cautat si eu pe fratioru nostru goagle da nu am gasit :). daca mai stie cineva ceva, chiar daca nu e un topic asa de important nu vreau sa postati pentru +1, vreau ceva informatii legate de cum as putea sa-l rulez, cei care vor sa afle si ei cum, sa citeasca topicu nu sa faca off topic. Mersi

Ai aici cerintele minime de sistem:

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz

Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space

Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Iar aici este recomandat sa ai:

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz

Memory: 2 GB (Windows XP), 2.5 GB (Windows Vista)

18 GB Free Hard Drive Space

Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Ai aici cerintele minime de sistem:

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz

Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space

Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Iar aici este recomandat sa ai:

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz

Memory: 2 GB (Windows XP), 2.5 GB (Windows Vista)

18 GB Free Hard Drive Space

Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

Bine, bine, dar as vrea sa stiu cam ce setari sa-i fac pt ca el sa mearga, la minimum, dar ce sa-i fac sa mearga si la minimum :D dar sa mearga bine

Edited by Rogue

Adevarul este ca GTA IV are o grafica si niste cerinte sistem destul de ridicate. Nu multi il au. Desi anul 2010 a fost anul in care multi si-au achizitionat un computer cu 4 GB ram( Mai toti de la mine din clasa)

ce-i drept procesorul face fps-urile, in functei de fps iti merge jocu, dar sunt si procesoare care au nevoie de anumite programe pt a functiona cum trebuie, fiindca sunt interesant si chiar vreau sa joc Gta IV am cautat pe goagle pretenu nostru ce m-a m-ai interesat si am gasit anumite setari pe care le faci intr-un fisier in gtaIV am gasit un fel de driver pt placa video scos recent de cei de la nvidia in cazu meu care cica ar creste fps-urile si ar creste chestii legate de grafica.

Si eu am avut aceeasi problema cu GTA IV Razor...credeam ca e de la PC meu dar de curand am reinstalat jocul si am instalat impreuna cu el si patchul v.1.0.6.0 si merge ok la maxim (fara anti-alising) la un procesor celeron dual core de 2.5 ghz, 2gb ram si o placa video destul de slaba 1024 ram si 128 bit...problema la mine a fost ca sacada destul de rau mai ales cand apasam mai mult de doua taste...deci eu cred ca este de la patch le poti downloada de aici: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=384

Am intampinat probleme si la instalarea patchului dar am reusit in final, trebuie urmati ceva pasi...

Sper ca am fost de ajutor...

Edited by DianaMorar

Trebuie sa ai 4 GB RAM ca sa iti merga ?

Si daca ai 4GB ram ce, windowsu recunoaste doar 3. N-are legatura.

Daca vrei sa mearga bine si nu sacadat : Schimba placa video, 8200M nu este destul de bun pentru asa ceva, ia si tu...din seria 9000, una cu GT sau din seriile : GT200, GT500, depinde si de bugetu tau acuma. Aici mai e problema si la procesor. DUAL CORE, si ce, iti tre 2.4 ca sa RULEZE nu sa mearga bine. Ia-ti si tu, DUO CORE, QUAD, i5, sau daca tii neaparat la DUAL CORE ori fa overcloack or ia alta versiune cu putere mai mare.

App : El cere DUO CORE, nu DUAL CORE, e distanta de la noapte la zi. Duo core merge pe sistemul INTEL CORE 2 , si dual core este ori pe pENTIUM 4, orii pe ...Intel celeron D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.