Jump to content

Ce genuri de filme preferaţi? | What movie genres do you like?

dubliss
 Share

Recommended Posts

Genul:Thriller

De ce:Imi plac foarte mult aceste filme deoarece sunt vizionate de multa lume si de ce sa nu fiu si eu printre ei si cele de actiunesi aventura.

Filme Preferate din acel gen:TripluxXx,hitman,spiderman.

Genul: Drama

De ce: Gasesc anumite filme destul de interesante ,chiar daca sunt de genul "drama" .

Filme Preferate din acel gen: Law Abidding Citizen - incercati-l ca merita !

EDIT : Drama/Thriler

Edited by DarkFuture

Genul: Razboi,Istorie si comedie

De ce: Pentru ca imi pasa

Filme Preferate din acel gen: The last samurai,Braveheart,300 spartans,big momma house 3...etc

Genul: Comedie,Actiune

De ce: Cele de genul Comedie te fac sa razi , Iar cele de actiune cateodata te cuprind in ele.

Filme Preferate din acel gen: Mr.Bean's Holyday,Fast five.

Edited by F4L Bestial

Guest Legacy

Genul: Comedie

De ce: Ma bine'dispun

Filme Preferate din acel gen: The Hangover, The Hangover part 2, Grown Ups etc.

Genul: Comediile alea cu studenti prosti rau :))

De ce: Sunt foarte amuzante

Filme Preferate din acel gen: american pie, van wilder

Atentie la limbaj!

De ce: Sunt amuzante si iti lasa o impresie placuta

Filme Preferate din acel gen: Paul,Big Momma , Home Alone , Little Man , The Mask , American Pie si multe altele

Genul: Comedie , Thriller

De ce: Deoarece ceva amuzant iti face o impresie buna. Imi place genul thriller deoarece imi place partea mai intunecata

Filme Preferate din acel gen: American Pie , Euro Trip , Hangover , Hangover 2 , Saw 1-7 , Paul.

Genul: Comedy/Romance

De ce: Pentru ca genul acesta imi place..

Filme Preferate din acel gen: American pie 1-6 (nu stiu ce se mai aude de film... ma asteptam sa mai scoata in continuare)

Genul: Comedie,Aventura,Razboi,Horror

De ce: Comedie-Cu-i nu-i place o comedie buna?,Aventura si Razboi-Imi place actiunea din filme cu razboi,Horror-Senzatia pe care o traiesti in timpul filmului

Filme Preferate din acel gen: Seria American Pie,Trilogia Lord of the rings,Seria Scary Movie,Casa de Ceara,Drag me to hell...multe altele acestea mi-au vneit in minte

De ce: De exemplu,ma apuc sa ma uit la un Film drama s-au Horror s-au ceva , ma plictisesc , asa daca ma uit la Comedie ma distrez , rad , alea alea..

Filme Preferate din acel gen: Jim Carrey , aproape toate de la el imi plac ex [ DUBM & DUMBER ]

Genul: Actiune , Comedie .

De ce: Comedie - Cand sunt suparat sau am nevoie sa rad :)) , ma uit la o comedie . Actiune - Imi plac filmele de actiune pt ca ridica adrenalina in mine.

Filme Preferate din acel gen: Rush Hour 1 - 2 - 3 , G.I. Goe: Ascensiunea Cobrei , mai multe dar nu-mi vin in cap acum ...

Genul: Horror & Comedie

De ce: Imi place ca te tin in suspans ...

Filme Preferate din acel gen: House of Wax & Little Man

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.