Jump to content

Cum este cand esti ascultat, ai emotii?

Lauren
 Share

Recommended Posts

La materiile importante invat, eu fiind clasa a 8 a. Romana si matematica pe primul plan, restul materiilor nu prea ma intereseaza. La aceste 2 materii, nu am niciodata emotii, stiu tot, dar la celelalte materii nu invat mereu, si cateodata ma ia prins surprindere, nu pot sa fac altceva decat sa tac si sa inghit.

Am avut , acum sunt sictirit si ma doare undeva 78.gif4.gif , dar inainte cand ma intrebau profii dc nu stiam , ca doar eram bun si invatam le ziceam " Sunt emotionat / emotiiv " 22.gif , dar bine ca sa terminat 18.gif

Daca voi aveti emotii la scoala, cand se uita la voi maxim 30 de persoane, aveti o problema :)).

Cand o sa fiti la facultate si o sa trebuiasca sa tineti un speech, la un seminar, la care participa peste 100 de oameni, ce o sa faceti ?

Ca un sfat, nu va uitati in ochii celor carora le vorbiti :)

Doar la ora de română am emoţii , pentru că nu mă pot concentra , ori sunt atent la profesoară , ori la lecţie ... şi de cele mai multe ori sunt atent la cât de frumoasă este ea :X

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.