Jump to content

Placa de baza pentru i7 3.33 ghz

Recommended Posts

Gtx560 : Contra

1 gb pe 256 biti DDR5

GTX560 Pro:

Shader si procesor grafik mai mare k GTX580

Gtx580 Contra:

Procesor grafik si shader mai mik k GTX560

GTX580 PRO:

1.5 GB Video pe 338 bits

Decy syn ce parere ai ? Ce conteaza mai mult ? Care sa fie placa video mai puternik ?

Syn te rog raspunde-mi :(

Edited by DragoshCosmin

Video: ti-am spus, 2xGTX560

Placa de baza: Rampage III

1900EUR, dar ai zis ca nu conteaza :)i7 980X, Rampage III, 2xGTX560

Pff...deci frate sa inteleg 1900 euro adik 1.000 procesoru si 900 placa de baza si cu 2 placi video sau 1900 euro numai placa de baza si 2 placi video ? Ar fi convenabil sa fie toate 1900 euro din cei 1900 euro 1.000 sa fie numai procesoru asa imi convine mult sper sa fie asa :) Multumesk Syn raman dator frate o sa fii primul care o sa vada pozele Promit

1900EUR total. Placa de baza, procesoru' si cele 2 placi video.

Dau frate 2 beri ms mult iti meriti statutul Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa aiba Bobo grija de tine un om prea de treaba.Rar asa Oameni.

Dau frate 2 beri ms mult iti meriti statutul Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa aiba Bobo grija de tine un om prea de treaba.Rar asa Oameni.

Placa de baza deci sigur nu exista mai buna ? Nimik de comentat la ea , procesorul ramane dar placa video total dezamagit din ce am auzit despre ea ... 1 gb DDR5 super dar 256 biti ? Pai placa mea aktuala e 512 mb pe 256 biti Chiar nu exista pe 512 biti dual ? Am vazut niste placi video nvidia la 1.700 lei pe 338 biti DDR5 deci sigur e cel mai bun app linku tau ma duce la un gtx500 nu 560 Ms mult raman dator ast rasp

Placa de baza deci sigur nu exista mai buna ? Nimik de comentat la ea , procesorul ramane dar placa video total dezamagit din ce am auzit despre ea ... 1 gb DDR5 super dar 256 biti ? Pai placa mea aktuala e 512 mb pe 256 biti Chiar nu exista pe 512 biti dual ? Am vazut niste placi video nvidia la 1.700 lei pe 338 biti DDR5 deci sigur e cel mai bun app linku tau ma duce la un gtx500 nu 560 Ms mult raman dator ast rasp

Ce zici ? http://www.pcgarage.ro/placi-video/filtre/memorie-bus-memorie-2x-256/ deci 2 gb pe 512 biti pe o plaka video....pakat k nu e nvidia si sa fie dual 2 x 2 gb Ddr5 pe 1 gb biti as da 50 mil ma jur dar sa fie 2 :)))

Nu mai fa double/triple post, da edit.

Nu se merita, nu te mai lua dupa cat de mari sunt valorile, cel mai mult conteaza procesorul grafic. Daca tot nu conteaza pretul, cea mai buna optiune posibila ar fi 2xGTX580, sau poate 3 ? :)) It's your call, dar in orice caz, GTX580 este cu mult superioara oricarei altei placi din prezent (peste ceva timp o sa apara seria HD7000 de la ATI si o sa cam lase in urma nVidia).

In legatura cu placa de baza, n-ai ce lua mai bun, nu merita sa iei ceva mai bun, pentru ca oricum nu exista, decat cu diferente mici (cate porturi USB in plus, posibilitati mai mari de OC, lucruri nesemnificative).

PS. Placa aia nu era GTX500, nu exista, GTX500 era seria :) Uita-te la titlul produsului.

Deci nu cont money vad k 580 e mai bun k 560 338 bits 1.5 gb dar proc care e mai puternic ? Si kt costa o plaka de asta ? K nu arata

//Procesoarele cele mai bune?Alea pe atomi, dar n u cred ca ai tu bani sa-ti iei unu din ala.

Nick dezvolta putin ce ai vrut u sa spui nu e vorba de buget e vorba de calitate maresk bugetu la 4.000 dak imi arati ceva mai bun, adik sa nu-mi arati plaka aia video de la nvidia la 300 milioane lei vechi k aia nu e pentru jocuri.

Ps. Imi cer scuze pentru double, triple post dar operez pe un lg cu ecranu de 7.6 cm din germania mi se pare o aberatie sa dau 500 euro pe un laptop knd pot face ceva pt unitate mult mai bun ;)

Edited by DragoshCosmin
-

Am un prieten care are un 'avion' asemanator cu cel pe care vrei sa-l cumperi. Are curent prin panouri solare, 30 servere, 2GB video, 13 tb, 16 GB ram, 3.5ghz procesoru. Le tine non stop deschise, ofera dedicate si scoate peste 500€/luna. O mica idee cu ce-ai putea face tu acolo. Bine, trebuie sa investesti putin, dar in maxim un an iti scoti banii. :)

Edited by IliePalarie

Deci nu cont money vad k 580 e mai bun k 560 338 bits 1.5 gb dar proc care e mai puternic ? Si kt costa o plaka de asta ? K nu arata//Procesoarele cele mai bune?Alea pe atomi, dar n u cred ca ai tu bani sa-ti iei unu din ala.

Cum sa nu arate cat costa ? Scrie clar si foarte mare Pret: 2.160,71 RON, nu vezi ?

Ti-am zis deja de 3 ori ce sa-ti iei. Rampage III, i7 980X, 2xGTX560 (daca nu conteaza banii, atunci 2xGTX580), mai mult de atat n-ai ce lua.

Altceva nu mai am ce sa-ti recomand, bafta cu ele.

@Ilie - ce legatura are ce-ai spus tu cu ce vrea el ? :|

Dar ce faci ma cu PC asta ? Daca iti iei PC doar asa pentru jocuri etc. , nu se merita :) cu 20 m iti iei ce PC vrei tu, nu arunca cu banii pe fereastra :)

Pai u nu ai auzit de sfarsitul lumii kipane? Macar sa mor fericit :))) Glumeam ;)))

Ti s-a raspuns la fiecare intrebare, mai uita-te o data peste posturi.

Gtx560 : Contra

1 gb pe 256 biti DDR5

GTX560 Pro:

Shader si procesor grafik mai mare k GTX580

Gtx580 Contra:

Procesor grafik si shader mai mik k GTX560

GTX580 PRO:

1.5 GB Video pe 338 bits

Decy syn ce parere ai ? Ce conteaza mai mult ? Care sa fie placa video mai puternik ?

Syn te rog raspunde-mi :(

Deci dupa pro si contra 2 x gtx560 sau 2 x gtx580 ? Atat .Multumesc

UP !!! SYN multumesc de ajutor >:D<<'>

Intel Core i7 Extreme 990x 3.5 ghz

Sursa Corsair Atx 1.200 wats

Gpu: Nvidia Gtx590

Motherboard: Asus Rampage 3 Extreme

Carcasa Full Tower Thermaltake v5 aia o am acasa

PS. Se mai poate modifica ceva ? Multumesc pentru seriozitate SYN.Raman dator.

Topic Closed !!!

Nu prea mai ai ce sa modifici la sistemul ala :))

TC, as you wish.

PS. GTX590 apare pe 22 martie. Ai pile la nVidia de ai facut rost de una dinainte sa apara-n magazine ? :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.