Jump to content

Intrebare

Share

Recommended Posts

Daca vrei sa arate VIZUAL Xp-ul tau ca si Windows 7, ia Transformation Pack-ul de aici.

Daca vrei sa ai performantele ce le ai in Windows 7 pe Xp, instaleaza-ti 7. (nu ai alta metoda) Ai putea incerca sa iti instalezi 2 windows-uri pe 2 partitii diferite sa incerci, sa vezi daca iti place WIN7, si daca nu ramai la XP.

Salut !

Vad ca doresti sa vezi cum este windows 7 asa ca am sa iti zic cativa pasi care ai putea sa ii faci tu :

1. Te duci iti faci ( cumperi ) dvd cu windows 7 bootezi de pe el si instalezi. Daca nu iti place pui CD'ul cu XP si il instalezi.

2. Poti rula din ce stiu eu Windows 7 intr'o masinarie virtuala ( Complicat ).

3. Sa te duci la un prieten si sa te joci cu windows 7.

4. Sa iti faci ( sau daca ai e bine ) a doua partitie minim cu minim 40 GB spatiu pe ea si sa instalezi windows 7 in dual boot . Ideea e ca inainte sa se incarca windowsul vei avea un meniu care o sa zica :

,, Previous verions of bla bla ''

,, Windows 7 ''

,, Inca ceva '' .

Si automat se alege Windows 7.

Oricum ideal ar fi daca ne'ai spune si ce configuratie are calculatorul ( sa vedem daca este recomandat windows 7 pentru PC'ul tau ).

Bafta!

L.E : Packul ala de transformation e de 2 lei. Iti face calculatorul sa mearga de 10x mai incet si arata oribil. SI ca sa scapi de el 100% trebuie reinstall de windows !

Edited by Funiest

Yap cu virtual box poti avea si 5 sisteme de operare .Fiecare dintre calculatoarele profesorilor mei de la facultate au Windows SP2 , SP4 , Vista , Windows 7 si Ubuntu .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.