Ken Williams Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Nume:Frank Varsta:17 Ce problema ai?: - O scurta descriere a situatiei: Se poate sa transformi Windows XP in Windows 7 ? Screenshot: - Alte precizari: Vreau sa testez windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyNN Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Nu cred ca exista asa ceva Incearca Windows 7 e super fain ca am si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Daca vrei sa arate VIZUAL Xp-ul tau ca si Windows 7, ia Transformation Pack-ul de aici. Daca vrei sa ai performantele ce le ai in Windows 7 pe Xp, instaleaza-ti 7. (nu ai alta metoda) Ai putea incerca sa iti instalezi 2 windows-uri pe 2 partitii diferite sa incerci, sa vezi daca iti place WIN7, si daca nu ramai la XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funiest Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 (edited) Salut ! Vad ca doresti sa vezi cum este windows 7 asa ca am sa iti zic cativa pasi care ai putea sa ii faci tu : 1. Te duci iti faci ( cumperi ) dvd cu windows 7 bootezi de pe el si instalezi. Daca nu iti place pui CD'ul cu XP si il instalezi. 2. Poti rula din ce stiu eu Windows 7 intr'o masinarie virtuala ( Complicat ). 3. Sa te duci la un prieten si sa te joci cu windows 7. 4. Sa iti faci ( sau daca ai e bine ) a doua partitie minim cu minim 40 GB spatiu pe ea si sa instalezi windows 7 in dual boot . Ideea e ca inainte sa se incarca windowsul vei avea un meniu care o sa zica : ,, Previous verions of bla bla '' ,, Windows 7 '' ,, Inca ceva '' . Si automat se alege Windows 7. Oricum ideal ar fi daca ne'ai spune si ce configuratie are calculatorul ( sa vedem daca este recomandat windows 7 pentru PC'ul tau ). Bafta! L.E : Packul ala de transformation e de 2 lei. Iti face calculatorul sa mearga de 10x mai incet si arata oribil. SI ca sa scapi de el 100% trebuie reinstall de windows ! Edited February 24, 2011 by Funiest Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 VirtualBox e solutia la intrebarea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Yap cu virtual box poti avea si 5 sisteme de operare .Fiecare dintre calculatoarele profesorilor mei de la facultate au Windows SP2 , SP4 , Vista , Windows 7 si Ubuntu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
D K Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 sau pune 7 apoi xp partitii separate si o sa iti apara automat dp care vrei sa intri:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Sa transformi XP in 7? Nu prea, doar tema. Daca chiar vrei windows 7 ia-l de pe net, merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts