Jump to content

Iphone 3gs

Mike01
 Share

Recommended Posts

iPhone 3GS works only with AT&T wireless service and requires a new two-year AT&T contract.2

Deci in america poti sa iei si iphone gratis si la un abonament civilizat!

La ei sunt normale preturile astea la noi ni se par ,, WOW ''!

In rest I :X Apple!

Adica pot sa-ti ceara si mai mult daca e nevoie sa ti-l trimita in alta tara...Si ma. Din cate stiu eu, IPhone nu are MULTI-TASKING. Poate 3GS are dar...si oricum, n'are COPY & PASTE. =))

2 mil replica,sau ce?ce iPhone 3gs iti iei tu cu 2 mil ma?dc postezi pt +1?

Ai habar ce vorbesti ? =)) ma faci sa mor de ras !!

Replica pe site oficial ? Doamne !! :|

Guest uzurpatoru

Eu am un telefon Nokia c5 an fabricatie 2010. Da iphone 3gs este un pic mai bun ca al meu. Da nu as face schimb pe un iphone.

Eu am un telefon Nokia c5 an fabricatie 2010. Da iphone 3gs este un pic mai bun ca al meu. Da nu as face schimb pe un iphone.

Trebuie sa fii ..... ca sa nu dai un c5 pe un iphone + ca iphone e mult mai bun decat nokia,iphone-ul are un sistem unic (nu se mai gaseste la nici un telefon) de aceea nici aplicatiile pentru iphone merg doar pe iphone.

Eu stau in anglia,si pentru mine nu costa chiar deloc mult e foarte ieftin aici in anglia,oricum e deosebit de Iphone 4 , unii spun ca 4 e mai bun dar mie imi place 3 GS,are mai multe aplicatii... etc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.