Jump to content

Iphone 3gs

Mike01
 Share

Recommended Posts

Eu stau in anglia,si pentru mine nu costa chiar deloc mult e foarte ieftin aici in anglia,oricum e deosebit de Iphone 4 , unii spun ca 4 e mai bun dar mie imi place 3 GS,are mai multe aplicatii... etc.

Nu exista aplicatii pentru un tip de iphone,toate aplicatiile pentru iphone merg pe toate versiunile de la 3g pana la ipad2

iPhone 3GS works only with AT&T wireless service and requires a new two-year AT&T contract.2

Deci in america poti sa iei si iphone gratis si la un abonament civilizat!

La ei sunt normale preturile astea la noi ni se par ,, WOW ''!

In rest I :X Apple!

Pai pentru ca la ei este alta economie si alta gandire. La noi daca un Kg de cartofi costa 5 lei, la ei este 1$ si pentru 1$, te ... pe ei.. Pana la urma.. :))

Da sunt mai ieftine in afara decat la noi deoarece la noi taxele si impozitele sunt mai mari, si plus de asta trebuie si ei sa isi scoata bani pe taxe vamale si transport.De ex poti comanda nu iphone dupa net direct din america il cumperi de acolo cu 300 de euro dar platesti 1000 euro taxe si drum deci de aceea sunt preturile asa mari in RO

Chiar nu inteleg de ce ridicati atata in slavi iPhone-ul.Pentru ca o fac si Americanii?Haide, sa fim seriosi si sa spunem lucrurilor pe nume - iPhone este un gunoi (Cel putin asta este opinia mea).Nu se compara cu Nokia, LG, Samsung (Ma refer la smartphone-uri, nu la cele din 1999), si in niciun caz cu HTC...

Guest Blizzard

Chiar nu inteleg de ce ridicati atata in slavi iPhone-ul.Pentru ca o fac si Americanii?Haide, sa fim seriosi si sa spunem lucrurilor pe nume - iPhone este un gunoi (Cel putin asta este opinia mea).Nu se compara cu Nokia, LG, Samsung (Ma refer la smartphone-uri, nu la cele din 1999), si in niciun caz cu HTC...

asa spui tu ? o fi htc mai bun ca iphone dar toate smartphone-urile s-au luat dupa iphone,iphone a fost primul din cate stiu eu,si dupa cum spune si prin reclamele de la tv cu acel display "retina" care este existent doar in marca iphone

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.