Jump to content

Sondaj : Deschiderea unui nou server RPG?

Bobo
 Share

Sondaj : Deschiderea unui nou server RPG?  

210 members have voted

1. 1. Ce parere aveti despre serverul RPG?

• Nu am jucat.
      3
    • Nu ma pot adapta. Nu stiu sa joc.
      4
    • Am luat ban. Mi-ar placea sa joc din nou.
      6
    • Cred ca imi place serverul.
      6
    • Nu sunt intr-o factiune.
      4
    • Sunt intr-o factiune.
      22
    • Imi place sa joc pe acest server(peste 1 ora zilnic).
      21
    • Ador serverul(peste 3 ore zilnic).
      143
  2. 2. Ce parere aveti despre economia serverului? Ce avere aveti?

• Nu am aproape deloc bani. Sunt sarac.(0-20.000)
      15
    • Am bani doar de pus benzina.(20.000-50.000)
      6
    • Imi permit sa merg cu taxi.(50.000-100.000)
      5
    • Inchiriez masini.(100k-300k)
      10
    • Folosesc masina unui prieten.(300k-500k)
      8
    • Intentionez sa-mi cumpara o masina.(500k-20mil)
      70
    • Am o masina personala.(20mil-100mil)
      41
    • Sunt bogat.(100mil - 500mil)
      33
    • Sunt foarte bogat.(500mil - 2mld)
      21
  3. 3. Ce level aveti?

• Nu am cont.
      2
    • As vrea sa joc. Sunt banat.
      4
    • Intre 1 si 5.
      4
    • Intre 5 si 10
      17
    • Intre 10 si 20
      43
    • Intre 20 si 30
      55
    • Intre 30 si 40
      41
    • Intre 40 si 50
      23
    • Peste 50
      20
  4. 4. Ati fi tentat sa jucati pe serverul nou?

• Nu.
      19
    • Nu. Prefer sa joc doar pe primul server.
      47
    • Da. Nu joc pe primul server.
      18
    • Da. Voi juca pe ambele servere.
      125
  5. 5. Ati fi de acord cu un server Hard RolePlay?

• Nu. Vreau sa fac banii foarte repede
      67
    • Da. Vreau sa muncesc mult pentru bani.
      142
  6. 6. Ati abandona primul server pentru cel de-al doilea?

• Da, imediat. Doresc sa incep de la 0. Nu vreau sa mai joc pe primul.
      87
    • Nu. Vreau sa joc doar pe primul server.
      122
  7. 7. Pe care server ati juca mai mult?

• Pe cel de-al doilea, desigur.
      45
    • Pe ambele in aceeasi masura.
      100
    • Pe primul. Nu doresc sa joc pe cel de-al doilea.
      64
  8. 8. Pe ce oras/e doriti sa fie serverul? (raspuns multiplu)

• Los Santos
      175
    • San Fierro
      114
    • Las Venturas
      108
  9. 9. Considerati ca e momentul oportun deschiderea acestui server?

• Nu. Mai bine sa asteptam sa fie plin(500 jucatori).
      71
    • Da. Ar fi bine venit.
      90
    • Da. Este necesar.
      48
  10. 10. Credeti ca vor ramane destui jucatori pe primul server?

• Da. Putini vor testa noul server.
      64
    • Da. Ambele servere vor avea acelasi numar de jucatori.
      83
    • Nu. Majoritatea vor juca pe noul server.
      62
  11. 11. Cate ore jucati zilnic sa-mp?

• <1 ora
      7
    • 1-3 ore
      37
    • 3-6 ore
      85
    • >6 ore
      80
  12. 12. Considerati acest chestionar folositor?

• Da.
      191
    • Nu.
      18

Recommended Posts

Bai oamenilor cum puteti spune ca este bine venit la cat ati muncit pe primul server, cate ore pierdute aiurea, cate nopti pierdute aiurea,cate si cate.

Eu zic ca este o tampenie un nou server dar in fine faceti ce vreti.

Deci, parerea mea este o mare tampenie un nou server.

Adevarat. Cei sub level 10 maxim vor pleca pe serverul nou. Restul care raman.. vor fii putini.

Eu ii sustin pe cei care vor wipe. Dar un wipe total. Serverul sa se restarteze cu totul. Aceleasi preturi la masini ca in lista cu modele, de la 500k sau cat e acolo.

Cel mai bine ar fi asa! Sa ramana doar liderii actuali, restul wipe.

Ii putem desparti foarte usor de lider, masina, bani, level etc., insa nu asta e problema, problema este ca 80% din playerii de b-zone nu stiu ce e aia RP.

Da? Cum?! Crede-ma ca sunt pusti pe serverul asta care daca le zici ca vor lua ban incep sa-ti zica ori ca vin cu baetzii ori ca plange.

Ar fi o idee buna,dar eu tot aici voi ramane pe serverul de RPG...poate as juca si pe celalalt dar pe asta mai mult...aici am tot ce am cladit.

Sper ca deschiderea celuilalt server sa nu afecteze serverul RPG.

Bine, nu stiu si asta inseamna ca nu pot sa invete ? Cei ce stiu RP poate o sa faca niste tutoriale si o sa le posteze iar ceilanti o sa le citeasca, daca nu vor asta e, se gaseste o modalitate si asa ca RP ar fi mai tare decat cu mafii cum e pe actualul, acolo poti sa ai si factiuni neoficiale, iti creezi tu propria ta "familie" plus multe dar nu stau sa scriu acum..

Stiu cum e Hard-Rp, am jucat si eu ceva timp...oricum daca ar fi hard Rp, oricum s-ar deschide prin vara..

Si daca e, macar sa nu fie 2 servere..

Ar fi o idee buna,dar eu tot aici voi ramane pe serverul de RPG...poate as juca si pe celalalt dar pe asta mai mult...aici am tot ce am cladit.

Sper ca deschiderea celuilalt server sa nu afecteze serverul RPG.

Eu cred ca o sa-l afecteze ... mai ales la numarule de playeri

Cred ca nu ar prinde deloc bine un server hard roleplay.. uitati-va cum fura unii ( si se simt ei , nu tre sa dam nume ) .. cand spun furt nu ma refer la furtul de masina. Comportamentul nostru cred ca nu este pentru hard role-play , deci uitati-va cum se fura.

Afaceri ilegale euro , masini , case , prostii.. asta da dovada ca voi inca nu sunteti pregatiti de hard roleplay.. deci mai intai sa ne lasam de asa ceva.

+ de asta , a zis bine cineva ca s-ar isca discutii : "De ce joci mai mult pe ala decat pe asta ?"

Da? Cum?! Crede-ma ca sunt pusti pe serverul asta care daca le zici ca vor lua ban incep sa-ti zica ori ca vin cu baetzii ori ca plange.

Cum? Foarte simplu, apelam la un admin level 6 si totul se rezolva, o sa planga pustiul o zi doua, dar asta e :-<.

Edited by v1pEr

mda,eu inca ma gandesc la un server roleplay,cam cum ar arata,un nou loc de spam pe forum(sectiunea Hard Role Play)sau un nou loc unde sa faca toti dm,sau un nou loc pentru codati,bataie pentru admine,bataie pentru casa ,masini,bizuri,lider,etc

Un server hard rp ar dauna foarte mult... deaba stiu unii cei RP, nu ca eu stiu prea multe. Ar dauna multi celor care joaca SA-MP pe aceasta comunitate...

Stiu cum e Hard-Rp, am jucat si eu ceva timp...oricum daca ar fi hard Rp, oricum s-ar deschide prin vara..

Si daca e, macar sa nu fie 2 servere..

Daca vor fi 2 servere jucatorii actuali vor fi impartiti in doua.

Daca acum nu trec de 500 cand e un singur server, de ce ar ajunge la ~300-400 pe ambele daca unii nu stiu ce sa aleaga?

Mici modificari si wipeuri la actualul server ar fi perfecte.

Nu cred ca va suna bine cand serverele vor fi relativ goale dupa atata munca :)

Cei care s-au saturat de b-zone RPG...ar putea merge acolo.Sunt unii, care jucau si in mafiile vechi(am fost si eu pe acolo) care nu mai suporta sa-ti vina unu de lvl 1 ''ai post'' CE POST BA? postu se tine inainte de Pasti si de Craciun si in zilele cu pricina.Vine un dinasta de level 1: da-mi masina sau ai ban si daca spui nu zice: ''stai sa-l sun pe pad_Vlad''(am patit asta, nu e o minciuna!), sunt tot felul de situatii.As lasa b-zone RPG pentru un HARD ROLEPLAY romanesc.Nu e nevoie de toti analfabetii in domeniul ROLEPLAY sa vina acolo.Generatia veche poate sta acolo, poate o parte din admini, poate cei vechi s-ar reapuca cum ar fii Mr.Lexutzu sau alte presoane care ar fii tentate sa incerce.Acolo m-as baga si eu sa joc, si mi-ar placea.Piticule te sustin :))

Cei ce NU STIU ROLEPLAY, sa invete.Nimeni nu s-a nascut atotstiutor.Nici macar Einstein.Se pot invata mai ales ca nu cred ca sunt jucatori peste 25-30 de ani care joaca, ca sa aibe probleme cu viata reala si altele.

Edited by Cr1spy

mda,eu inca ma gandesc la un server roleplay,cam cum ar arata,un nou loc de spam pe forum(sectiunea Hard Role Play)sau un nou loc unde sa faca toti dm,sau un nou loc pentru codati,bataie pentru admine,bataie pentru casa ,masini,bizuri,lider,etc

Aaa, in hard rp exita apartamente... masini se pot cumpara de la dealer, lider nu prea ai nevoie deoarece iti poti infiinta propria ta familie.

Eu cred ca o sa-l afecteze ... mai ales la numarule de playeri

Da, si parerea mea este aceeasi. Cei de level mic vor pleca toti, chiar si cei de level mai marisor sau mare, voi juca pe al doilea, ca sa inceapa, "sa prinda" si ei un post mai maret (lider/admin etc. si alte formalitati/poziti importante ale serverului). Iar cat despre Hard Roleplay sunt 101% de acord cu Gabb, se fura in prostie, iar comportamentul pe care il avem unii dintre noi, chiar lasa de dorit, mult.D

Reactia unora dintre voi imediat dupa ce au vazut sondajul acesta:

"Uaaau, server nou :O ? Poate am sansa sa iau admin,lider ceva acolo , poate o casa/masina. Ia sa postez pe aici sa aberez ceva poate poate se deschide 8-> "

Cei care s-au saturat de b-zone RPG...ar putea merge acolo.Sunt unii, care jucau si in mafiile vechi(am fost si eu pe acolo) care nu mai suporta sa-ti vina unu de lvl 1 ''ai post'' CE POST BA? postu se tine inainte de Pasti si de Craciun si in zilele cu pricina.Vine un dinasta de level 1: da-mi masina sau ai ban si daca spui nu zice: ''stai sa-l sun pe pad_Vlad''(am patit asta, nu e o minciuna!), sunt tot felul de situatii.As lasa b-zone RPG pentru un HARD ROLEPLAY romanesc.Nu e nevoie de toti analfabetii in domeniul ROLEPLAY sa vina acolo.Generatia veche poate sta acolo, poate o parte din admini, poate cei vechi s-ar reapuca cum ar fii Mr.Lexutzu sau alte presoane care ar fii tentate sa incerce.Acolo m-as baga si eu sa joc, si mi-ar placea.Piticule te sustin :))

Si eu as renunta m-am saturat, roleplay-ul este mult mai frumos si iti zic cand gasesti niste oameni care chiar stiu sa faca nu te plictisesti pe un joc. :)

Cristal @ tine minte.. ca nu putem fi niciodata originali, trebuie sa ne inspiram de undeva nu ma refer neaparat la ls-rp .. ca sa avem succes

Edited by Stephan

Foarte buna ideea, si mi-ar placea foarte mult decat sa mai fie unul Godfather un Hard Roleplay, mult mai real si sigur multora le-ar placea. xD

Asa daca s-ar mai face tot un godfather, parca n-ar avea rost nu ?

Aprob ce zice johnatan.

Edit - Ar fi frumos o economie mai reala, sa fie factiuni oficiale, neoficiale si ar fi frumos un only Los Santos.

Idem Stephan + nu ar fi frumos Stephan sa copiem dupa LSRP.. totusi.

Chiar este o idee buna cu Hard RolePlay, pun pariu ca ar fi un server de mare succes pentru cei care stiu sa se joaca cu adevarat RP.

Eu mi-as dori un HARD-RP , dar pe hard-rp nu joaca orcine , si nu cred ca se va face un chestionar si o cerere in scris pentru cont ( ca la serveru ala, stiti voi ) . 60% din playeri vor vrea sa fie lider de gang. Asa ca... un HARD-RP mai LOW-RP ar fi mai bine ( cu ganguri oficiale,fara deala neoficiale ). Ca toti newbies care au level mic si nu au bani pe primul sv vor intra pe serverul 2 , si 100+ de newbies pe HARD-RP nu suna prea bine. Sa numai zic de generatia astora care pur si simplu te injura ca ai 12 ani si habar n-au ce e aia limba romana.

Edited by Haose

da gabb asa este dar uni dintre noi ar vrea sa joace pe serverul nou pentru ca au ban pe primu server .... daca mi-ar scoate banu sau as recupera parola uitata as juca iar pe primul server ..... eu cel putin as vrea sa joc de la 0 si gabb cum ziceai tu la fifa 11 suntem in 2011 sa jucam fifa 11 acum zic si eu suntem in 2011 sa jucam si Hard Roleplay ..... nu numai normal....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.