Jump to content

Cum trisati la teste?

DaDuSH
 Share

Recommended Posts

Am o metoda mai "speciala"

Invat cat pot acasa,iar in momentul in care ajung la scoala,iau caietul,dupa care am invatat si il ascund in baie

Pe urma ,in timpul testului,in momentul in care simt ca nu stiu sau nu imi mai amintesc ceva,cer voie pana la baie,moment in care ma uit pe caiet la toate raspunsurile ;)

Am o metoda mai "speciala"

Invat cat pot acasa,iar in momentul in care ajung la scoala,iau caietul,dupa care am invatat si il ascund in baie

Pe urma ,in timpul testului,in momentul in care simt ca nu stiu sau nu imi mai amintesc ceva,cer voie pana la baie,moment in care ma uit pe caiet la toate raspunsurile ;)

Da,dar nu toti profesorii sunt asa :|

In generala, profesoara de muzica ne zicea din ce dam lucrare si cam ce avem de facut, iar eu luam o foaie dubla de la mijloc, scriam pe spate ce am nevoie, iar la sfarsit rupeam acea jumatate scrisa. Si gata, 10 :D. In general invat, dar cand se nimereste sa nu mai imi aduc nimic aminte in acel moment, un lapsus, am caietul in fata :).

Cand nu invat normal ca apelez la trisat, metoda difera in functie de profesori.

Metode :

- caietul sub banca

- foite cu raspunsuri in buzunar

- raspunsurile scrise pe banca / telefon / chiar pe foaia de test

- soptit

Edited by Soo

Ba,sunt bune si ideile voastre,dar stiu eu una care le intrece pe toate. Cica aia ar fi invatatul. Nu stiu de ce,dar mie-mi iese.

# Penibil,va mai intrebati de ce intrati la liceu cu media intre 7 si 8 sau picati bacul.

Sa fim cinstiti, unii fara copiat n-ar ajunge nici pana la bac.

Motoda de trisat? Lucrare facuta de acasa (lasi loc pe prima pagina la foaie, trebuie sa inveti sa completezi golul dupa pagina.. dupa ce termini de completat mai ai o pagina in + pe verso scrisa de acasa)

P.S Eu am luat 9 in teza la franceza anul trecut cu aceasta metoda.

Oricum, nici o metoda nu intrece invatatul.. am un profesor care spunea '' Ce invatati acum nu invatati pentru prezent ci pentru viitor''.

Sa fim cinstiti, unii fara copiat n-ar ajunge nici pana la bac.

Nu cred ca exista copil care sa nu fie in stare sa scoata macar un 6 la Bac daca a invatat fie si o mica parte din materie. Bac'ul nu e asa greu cum e facut sa para, asta se intampla doar pentru ca cei care il dau nu sunt pregatiti deloc :))

Sunt total de acord cu Colonelu.

Si folosind cu metodele astea de copiat, atunci sigur n-o sa ajunga nimeni la Bac, pentru ca daca anul asta s-au bagat camere de supraveghere, cel mai probabil de acum incolo nu vom scapa de ele.

Cand stiu ca nu mi-am invatat pentru un anume test, daca am ocazia sa trisez putin, o fac.

Metodele care le folosesc:

Imi scriu pe o foaie ( mica ) ideile principale.

Imi scriu pe telefon.

Ma inforemez de la colegi daca am ocazia.

Pun caietul sub ghiozdan ( ce-a mai veche solutie ).

Edited by S1mpleBoy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.