razvanys Posted September 5, 2011 Share Posted September 5, 2011 Am o metoda mai "speciala" Invat cat pot acasa,iar in momentul in care ajung la scoala,iau caietul,dupa care am invatat si il ascund in baie Pe urma ,in timpul testului,in momentul in care simt ca nu stiu sau nu imi mai amintesc ceva,cer voie pana la baie,moment in care ma uit pe caiet la toate raspunsurile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex S Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Am o metoda mai "speciala" Invat cat pot acasa,iar in momentul in care ajung la scoala,iau caietul,dupa care am invatat si il ascund in baie Pe urma ,in timpul testului,in momentul in care simt ca nu stiu sau nu imi mai amintesc ceva,cer voie pana la baie,moment in care ma uit pe caiet la toate raspunsurile Da,dar nu toti profesorii sunt asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Eu unul imi scriu sub maneca Link to comment Share on other sites More sharing options...
s 1 m p L e Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Pai o foaie mica de hartie si scriu ce e mai important sa iau un 7-8 sau in unele cazuri copiez de la colega, aveam o colega buna si ma lasa, acuma sa vedem in acest an .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KSG Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Eu am o metoda destul de clasica... imi deschid caietu' unde imi trebuie si il bag in ghiozdan, dau si paginile acolo, ma prefac ca tusesc si nu se aude cand dau pagina Alte ori imi scriu pe banca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonball Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 nu trisez , pur si simplu invat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Dizzy Posted September 13, 2011 Share Posted September 13, 2011 Uneori invata, alteori, stau cu un coleg in ultima banca, si cand nu se uita profu, dechid cartea sau caietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoNNeR Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 De obicei invat, dar cand nu invat imi fac o copiuta mica si mi-o pun in buzunar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 In generala, profesoara de muzica ne zicea din ce dam lucrare si cam ce avem de facut, iar eu luam o foaie dubla de la mijloc, scriam pe spate ce am nevoie, iar la sfarsit rupeam acea jumatate scrisa. Si gata, 10 . In general invat, dar cand se nimereste sa nu mai imi aduc nimic aminte in acel moment, un lapsus, am caietul in fata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soo Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 (edited) Cand nu invat normal ca apelez la trisat, metoda difera in functie de profesori. Metode : - caietul sub banca - foite cu raspunsuri in buzunar - raspunsurile scrise pe banca / telefon / chiar pe foaia de test - soptit Edited September 18, 2011 by Soo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonelu Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Ba,sunt bune si ideile voastre,dar stiu eu una care le intrece pe toate. Cica aia ar fi invatatul. Nu stiu de ce,dar mie-mi iese. # Penibil,va mai intrebati de ce intrati la liceu cu media intre 7 si 8 sau picati bacul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Adrian Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Ba,sunt bune si ideile voastre,dar stiu eu una care le intrece pe toate. Cica aia ar fi invatatul. Nu stiu de ce,dar mie-mi iese. # Penibil,va mai intrebati de ce intrati la liceu cu media intre 7 si 8 sau picati bacul. Sa fim cinstiti, unii fara copiat n-ar ajunge nici pana la bac. Motoda de trisat? Lucrare facuta de acasa (lasi loc pe prima pagina la foaie, trebuie sa inveti sa completezi golul dupa pagina.. dupa ce termini de completat mai ai o pagina in + pe verso scrisa de acasa) P.S Eu am luat 9 in teza la franceza anul trecut cu aceasta metoda. Oricum, nici o metoda nu intrece invatatul.. am un profesor care spunea '' Ce invatati acum nu invatati pentru prezent ci pentru viitor''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Sa fim cinstiti, unii fara copiat n-ar ajunge nici pana la bac. Nu cred ca exista copil care sa nu fie in stare sa scoata macar un 6 la Bac daca a invatat fie si o mica parte din materie. Bac'ul nu e asa greu cum e facut sa para, asta se intampla doar pentru ca cei care il dau nu sunt pregatiti deloc Sunt total de acord cu Colonelu. Si folosind cu metodele astea de copiat, atunci sigur n-o sa ajunga nimeni la Bac, pentru ca daca anul asta s-au bagat camere de supraveghere, cel mai probabil de acum incolo nu vom scapa de ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanieI Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Păi,ba' copiez de la colegul de bancă,ori imi fac o fiţuică pe care mi-o bag in cravată (mda,purtăm uniforme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted October 1, 2011 Share Posted October 1, 2011 Pai eu am mai multe manevre:Cu caietul in banca,copiez de la colega/colegul sau fitzuica,sau scris in palma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted October 17, 2011 Share Posted October 17, 2011 Caietu sub banca si-mi fac treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted October 25, 2011 Share Posted October 25, 2011 pai imi fac fituici sau imi pun caietul in banca/sub fund... dar faza cu caetul nu merge prea bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZo2011 Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 eu imi scriu fituica si o pun in penar si cnd nu se uita profu copy+paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Section Chief Klaudiu Posted October 26, 2011 Share Posted October 26, 2011 Mergem la scoala sa invatam Eu copiez doar in cazuri incare nu am timp sa invat sau nu inteleg nimic . Si eu fac la fel...la scoala merg ca sa invat, rare ori copiez Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3v1 Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Stau in ultima banca, si cand nu se uita profu'/profa, dau o privire la caiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferN Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 Ma uit la colegi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1mpleBoy Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 (edited) Cand stiu ca nu mi-am invatat pentru un anume test, daca am ocazia sa trisez putin, o fac. Metodele care le folosesc: • Imi scriu pe o foaie ( mica ) ideile principale. • Imi scriu pe telefon. • Ma inforemez de la colegi daca am ocazia. • Pun caietul sub ghiozdan ( ce-a mai veche solutie ). Edited November 1, 2011 by S1mpleBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micku7zu Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Ehhh, ce atatea complicatii ? Cu caietu-n banca daca esti baiat destept si stii cand sa-l scoti, si te-ai scos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazzeL Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Scriu pe telefon sau deschid cartea/caietul sub banca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleM3nT Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 De obicei imi scriu pe telefon ori pe banca +caietul deschis sub banca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts