Addyn Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 nu ti se pare ca faci cam multe posturi doar pentru +1 propun warn. A primit si va mai primi daca va fi cazul,imi puteai comunica asta prin PM nu sa faci un post total inutil Link to comment Share on other sites More sharing options...
EminemFun Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 scriu in word si bag pe telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frank Tenpenny Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Imi fac copiute pe foaie si o bag in buzunar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 (edited) E atat de simplu sa copii la teste ca (virgula) cateodata ma plictisesc Sunt mii de metode.. 1. Iti pui ambalaju de la sticla la scanner,scrii ce ai nevoie. 2. Iti scrii pe telefon. 3. Iti scrii pe banca. 4. Vechea faza cu fituica. 5. Iti scrii pe palma. Etc. Sincer nu am fost niciodata prins,nu inteleg cum sa te prinda,doar daca te grabesi ca prostu sau ai emotii. Trebuie sa fii atent..eu de exemplu stiu ca proful de istori da acelasi test la toata scoala,asa ca cer altei clase(deobicei prietenei) sa imi dea testul pac invat raspunsurile si in 4 minute am terminat. Sau profa de chimie ne da acelasi format..profa de bio ne da doar din prima si ultima lectie sau profa de tehno trece din 5-10 minute printre randuri asa ca imi pun caietul in spatele spatarului scaunului din fata si peste minim 5 minute il inchid si tot asa..trebuie sa fii atent la fiecare prof. pe ce principiu merge atunci cand face un test.Nu e deloc greu,dar totusi e indicat sa citesti macar o data inainte din caz de urgenta. Dar,daca e vorba de un examen/test important va recomand castile..e simplu..cineva sta cu laptopu/cartile si iti comunica..merge ca pe roate de atata timp.. Edited April 4, 2011 by Eusebioo Link to comment Share on other sites More sharing options...
xEzio Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 Daca de exemplu trebuie sa scriu definiti sau auto-dictare sau nu mai stiu eu ce....imi pregatesc de acasa foaie gata scrisa o ascund intre carti in banca si cand zice profesorul/profesoara sa ducem lucrarile se ingramadesc toti si atunci faci schimbu de foi.... P.s: Nu ma prins nicodata nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShottaS Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 (edited) Pur si simplu cu caietu' in banca.. Cel mai simplu si clasic. Pana acum nu m-a prins.. si sper sa nu ma prinda. Dar daca nu ristii.. Mai sunt cateva solutii.. de exemplu' colegul de banca, tocilara din faţa me, dar cel mai sigur este cu caietul. Edited April 4, 2011 by ShottaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosmin Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Copii de pe telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luiza Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Cu telefonu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOXSTANTIN Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Intru pe internet,sau o sun pe nevastamea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinyShadow Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Eu de esxemplu la teste , am un liniar pe care scriu pe stapele lui raspunsurile , mereu imi iese si nu sunt prins , sau bag fituicile in penar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDuSH Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 Multe metode Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDo C Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Fac poza cu Iphone ori , imi bag copituza in penar . Link to comment Share on other sites More sharing options...
u q p u Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 Pur si simplu ma ajuta colegii din jurul meu si bineinteles, ii ajut si eu unde stiu.Daca profesorul e mai batran, imi permit sa ma uit in caiet,dar prima metoda o folosesc chiar la TOATE testele pentru ca suntem un grup de 5-6 in primele doua banci foarte uniti. @DDo asa face si un coleg si la un momentdat l-a prins.Noroc ca era mai permisiva profesoara si nu i-a facut nimic. Era sa uit... imi umplu palma de formule,algoritmi(la informatica)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XteNs Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 De cele mai multe ori copii din caiet sau de pe telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic. Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Scriu pe o foicica, o bag sub banca si pac pac sau pe telefon depinde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fanel1995 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 stau cu caietul in banca si cand nu se uita profa copiez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferrary Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) Genial topic Pai uneori imi scriu pe burta definiti,pe picior.Sau cand stiu ca e o profa nebuna imi fac o copiuta mica mica si o pun sub foaia de test.Asa am facut la istorie la teza Edited May 3, 2011 by ValentYnOoO Link to comment Share on other sites More sharing options...
HerTless Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 1.Copiute. 2.Caietul deschis pe banca. 3.Ma uit la colegul/colega. 4.Scriu sub banca si pun ghiozdanul pe locul unde am scris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHTORY Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Vechea metoda cu pusul caietului pe bulanul drept =]] si pun mana deasupra ochilor.. prefacandu-ma ca ma straduiesc.... dar nu prea copiez eu... iau de la altii care copiaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Ramsey Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 (edited) Cu caietul pe picior,de la alti colegi,imi scriu pe mana,nu exista test sa nu se copie Edited May 18, 2011 by Marius23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeveX Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 eu invat ca sa nu ma prinda Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRATEC Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) cea mai clasica..caietu deschis in banca la ce`mi trebuie sau de la cei din fata sau din spate Edited May 19, 2011 by TraTeC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Motorhead Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Am diferite metode: 1. Fituica. 2. Am net pe telefon...ma uit pe subiect; Google it si pac copiez. Dupa, bag telefonu sub picior sa nu il vada. 3. Ma uit la colega de banca - tocilara. 4. Caietu' sub banca, in pupitru. 5. Imi scriu pe picior...iar cand nu stiu ceva, ridic pantalonu' si copiez. ( doar iarna ) 6. In spatele meu, e prietenu' meu cu care ma inteleg cel mai bine, iar el imi da sa copiez. 7. Imi bag caietu' sub tricou, ridic mana si cer voie pan' la baie deoarece "imi vine sa vomit ca am mancat ceva stricat de la bufet". Ma duc la baie, si ma uit la ce nu stiu. 8. Cand nu stiu lectia, chiulesc si intreb colegii din ce le-a dat test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazvannnN Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Va zic eu cea mai tare metoda de copiat: Te duci acasa, inveti, iar cand ai testul copii din cap de la tine, asa n-are cum sa te prinda niciodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmww Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Eu nu stau sa mai pierd timupul facand fituici. Cu caietul sau cu telefonul fac treaba buna la majoritatea testelor, si nu am fost niciodata prins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts