Jump to content

Remember LorDyX

BTD Capone

Recommended Posts

Salut. Am deschis acest topic ca un omagiu adus lui LorDyX(lordel).

As vrea sa ne aducem aminte despre clipele petrecute alaturi de el, si pe cele bune si pe cele rele,cand ne-a fost alaturi si noi i-am fost alaturi , cand ne-a ajutat , ne-a respectat . Dupa Ban-ul pe care l-a luat, in urma cu cateva zile, a incetat sa mai joace pe B-Zone RPG si as vrea ca in acest Topic sa spunem cateva cuvinte despre el, ca o parere generala pe care a lasat-o in urma lui. Eu ce as putea spune despre el este ca mi-a fost un prieten foarte bun,l-am pus mereu pe primul loc,l-am respectat,l-am ajutat cu tot ce am putut ceea ce cred ca au facut-o toti.El pentru mine este cel mai bun prieten al meu - ca un FRATE.Dupa cum spunea si el: "Lordel, mereu aproape."Ce as putea spune despre el ,scurt, este:

El a fost in foarte multe factiuni,are multi prieteni si este cunoscut de multi,chiar si de unii admini.

Factiuni:

-Police Department [ Lider Mr.Ionuc ]

-F.B.I. [ Lider Robotiquis ]

-N.G. [ Lider Ciupanezu ]

-News reporter [ Lideri Moartea / JustMed / UnknownX ]

-Barzini Family [ Lider [F4L]Oasis9 ]

-Paterno Family

-Taxi Cab Co. [ Lider ZuZu ]

Si multe altele in istoria lui.

Cei mai buni prieteni ai lui,pe care mereu ii enumera, au fost:

-Mr.KnnZ,Weeld,AnonimUser,=SOLDIER=,PheNoKiD,Leo_Messy,Mr_Qwerty,[dGs]Anonim,Micky,Ecs7azy,CiuleTexXx (caciula ii spunea mereu,asa ii placea lui),ZaNu,MotorHead01,quiX,vo0d0ox,Kaiac,[DGS]icstasy,PiticuL,alx.S.T.I,Zuga_Zuga,SiLveR,UnknownX,JustMed,Gang_Mihai,Vennom,Just.Xes,

AngelX,Oxigen,edusca00,Radu,Brun3Tsica,Smyley si lista continua cu foarte multi.

Nu as dori sa fie uitat deoarece chiar a fost cineva.

Nu a fost un DM-ist.

Se descurca bine in toate factiunile in care a fost.

Reusea imposibiulul,daca iti cerea ceva si nu aveai facea cumva si tot iti dadea ce ii cereai.

LorDyX pentru mine,si cred ca si pentru voi este un prieten foarte bun ce nu il vom uita niciodata.

Niciodata nu folosea cuvintele : "Nu stiu" "Nu pot"

Era foarte glumet,serios cand trebuia.

Nu exista sa stai cu el si sa nu razi.

C-am atat am avut de spus si sper ca LorDyX sa nu fie uitat de aceasta Comunitate.

Si cu acest Topic am demostrat cat tin la el,si cei care posteaza aici cat tin la el.

Multumesc.

As dori ca pentru minim o saptamana prietenii lui apropiati si cei care il cunosteau si care doresc sa nu fie uitat sa poarte la semnatura sau pe profil textul :

REMEMBER LORDYX

Guest MortalXZone

Imi v-a fi dor de el, chiar a fost un membru bun, unul demn de incredere.

Imi v-a fi dor de tine, Lordel, nu te voi uita.

el ma invatat aproape tot ! :( nu stiam aproape nimic

el m-a ajutat la nevoie , am avut o gramada de momente petrecute alaturi de el , momente frumoase pot spune

ai un + de la mine pt topic

sper sa nu il uitati

Intradevar, a fost un tip foarte de treaba. Tin minte cand aveam probleme cu PCu, un mod care facea figuri. Nici nu ma cunostea si s-a oferit sa ma ajute. A fost un tip respectuos si foarte cum se cade. In ultimile luni ne-am imprietenit si cu fiecare ocazie, ne sfatuiam la bine si la rau. Face o greseala ca se lasa, o poate lua de la capat. Va avea mereu un loc pe B-zone RPG.

Pot spune doar : Multa bafta in continoare. >:D<<'> :*

Ai un " + " de la mine, frumos gestul tau.

Merita tot respectul din partea noastra.Dupa cum a spus si KnnZ, a fost un prieten de nadejde si mereu amuzant.Daca nu l-ati cunoscut ati pierdut un om cu adevarat ,,mare''!

REMEMBER LORDYX

Lordyx - un prieten nemaipomenit. Cea mai multe parte a timpului in samp cu el o petreceam pana mam lasat.

Cu el am distram , ne ajutam reciproc , mereu imi dadea o mana de ajutor la orice , daca avea 10k la el ii impartea cu mine.

Ma ajutat foarte mult sa ma ridic , stie el foarte bine. Pentru asta ii zici multumesc , si imi pare nespus de rau.

Acum numai am cu cine sa stau seara pana tarziu si sa ma distrez.

Mult bafta in continuare , regrete:(.

a fost un tovaras foarte bun , nu il voi uita niciodata a fost unii dintre cei mai buni prieteni de pe server .

Sper sa nu fie uitat , REMEMBER LORDYX

Nu am nici un cuvant rau pentru el , sper doar sa ii fie foarte bine in continuare ..

Multumesc tuturor, multumesc Mr.KnnZ pentru acest Topic. Imi pare bine ca am lasat aceasta parere si va multumesc inca o data pentru cuvintele spuse despre mine. :)

Nu ai pentru ce , oricand.

Si as vrea sa multumesc tuturor ce mi-ati dat +,mi-ati apreciat gestul,etc.

Nu prea la-m cunoscut....doar la cateva eventuri dar dupa prima parere era superbaiat :P ...ascultam si mixurile lui...eram totimpu la curent cand provoca/era provocat la mix :D

Eh, LorDyX ce post sa spun ? ;)) Un om foarte de treaba, care niciodata nu-ti intoarce spatele cand ai nevoie de el... ai fost si vei fi unul dintre cei mai buni prieteni ai mei !

REMEMBER

91752675429568777285.png

nu`i nimic Lordyx ... asta a fost ... esti la fel ca mine ... pe tine te-au cunoscut playeri ... si eu am jucat ... nu ma mai stie nimeni ... uh ai fost bun ti sa adus si omagiu ... ;) bravo !

R E M E M B E R L O R D Y X

LorDyX, tu mai invatat tot ce stiu eu despre sa:mp si mi'ai aratat tot ce stiai, tu mai ajutat sa imi gasesc prima factiune, cat timp am stat cu tine mi-am facut mai multi prieteni, cand am avut o problema si te-am sunat, mereu mi-ai raspuns, daca am avut nevoie de ajutor mai ajutat... REMEMBER LORDYX!

Mr KnnZ , ai + si din partea mea pentru gestul tau . Cat despre LorDyX , ce pot zice un adevarat prieten care a stiut intotdeauna cand trebuie sa glumesti si cand trebuie sa fi serios , un caracter deosebit cu un viitor mare . I will always remeber LorDyX !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.