Jump to content

SAMP Recolorer

DaniSteptu

Recommended Posts

73635780403701262431.png

Cu acest program va puteti schimba pentru SA:MP-ul dumneavoastra culorile de la "SPAWN" "sagetiile" "id,name,ping,score" "Connecting xx.xx.xx.xx:7777" etc.

Dupa ce alegeti ce doriti,mai injos aveti "Select samp.dll" si mergeti in directorul SA:MP/SAN ANDREAS,si o sa-l gasiti acolo,dati click pe el,si cam atat.

Download: http://www.mediafire.com/?baf5aclte44la3g

Mirror: http://www.megaupload.com/?d=IGMQ1ML0

Daca va da o eroare,s-ar putea sa trebuiasca sa instalati Net Framework,il downloadati de pe internet.

Sper ca va este folositor.

Nu este facut de mine,l-am gasit pe internet.

nu prea e bun

iei crash in nestire

Nici macar un crash...

Teoretic,nai de ce sa iei pentru ca modifica doar culoarea linilor de la clientul de SA:MP...

Nu mi se pare ca provoaca asa mare problema incat sa iei crash,70 % e de la altceva.

bn eu de exemplu sunt in factiunea taxi si am coloarea galbena eu pot ca sa mi-o skimb( rosu )?

si daca da , atunci colegi mei vor vedea culoarea tot galbena sau culoarea pe care am aleso eu cu programul ala ( rosu )

Sper ca stiti la ce ma refer ?

bn eu de exemplu sunt in factiunea taxi si am coloarea galbena eu pot ca sa mi-o skimb( rosu )?

si daca da , atunci colegi mei vor vedea culoarea tot galbena sau culoarea pe care am aleso eu cu programul ala ( rosu )

Sper ca stiti la ce ma refer ?

Vei putea schimba aici doar culorile chestiilor din acel program. Nu si culoare care o ai tu sau colegii tai deasupra capului.

Totul este client-side (adica doar TU vei putea sa vezi modificarile pe care le-ai facut)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.