DaniSteptu Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Cu acest program va puteti schimba pentru SA:MP-ul dumneavoastra culorile de la "SPAWN" "sagetiile" "id,name,ping,score" "Connecting xx.xx.xx.xx:7777" etc. Dupa ce alegeti ce doriti,mai injos aveti "Select samp.dll" si mergeti in directorul SA:MP/SAN ANDREAS,si o sa-l gasiti acolo,dati click pe el,si cam atat. Download: http://www.mediafire.com/?baf5aclte44la3g Mirror: http://www.megaupload.com/?d=IGMQ1ML0 Daca va da o eroare,s-ar putea sa trebuiasca sa instalati Net Framework,il downloadati de pe internet. Sper ca va este folositor. Nu este facut de mine,l-am gasit pe internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrutterSen Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Foarte frumos programul. Multumesc, imi este de mare folos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 nu prea e bun iei crash in nestire Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 nu prea e bun iei crash in nestire Nici macar un crash... Teoretic,nai de ce sa iei pentru ca modifica doar culoarea linilor de la clientul de SA:MP... Nu mi se pare ca provoaca asa mare problema incat sa iei crash,70 % e de la altceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecs7azy Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 nu prea e bun iei crash in nestire Il am instalat de azi dimineata,si nici o problema... deci nu de la el ei crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasy Bledea Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Foarte folositor, ms colega ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dean Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 ms , e frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Super, chiar foarte folositor mai ales pentru daltonisti ! Ai un plus de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alinhd04 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 bn eu de exemplu sunt in factiunea taxi si am coloarea galbena eu pot ca sa mi-o skimb( rosu )? si daca da , atunci colegi mei vor vedea culoarea tot galbena sau culoarea pe care am aleso eu cu programul ala ( rosu ) Sper ca stiti la ce ma refer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Picciotto siLvEr Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 bn eu de exemplu sunt in factiunea taxi si am coloarea galbena eu pot ca sa mi-o skimb( rosu )? si daca da , atunci colegi mei vor vedea culoarea tot galbena sau culoarea pe care am aleso eu cu programul ala ( rosu ) Sper ca stiti la ce ma refer ? Vei putea schimba aici doar culorile chestiilor din acel program. Nu si culoare care o ai tu sau colegii tai deasupra capului. Totul este client-side (adica doar TU vei putea sa vezi modificarile pe care le-ai facut) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCubyck Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Super program Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted April 22, 2011 Author Share Posted April 22, 2011 Super, chiar foarte folositor mai ales pentru daltonisti ! Ai un plus de la mine. Ma bucur,e foarte bun sa-l ai. 'Si nici nu provoaca nici un crash.,nu are cum,modifica doar culoarea textului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.