Jump to content

Bug [/tv]

uS DeviL

Recommended Posts

da si mie mi-sa intamplat problema asta

la mine era de la lag adica cand aveam lag nu imi dadea playerul cu tv

si imi dadea aceiasi imagine din cer ca ata

dar nu stiu care e problema ta

s-ar putea sa fie de la lag,bug de la casa,sau cn stie p cn pui tv ,

Probabil persoana cu care stateai pe /tv era cu /tv pe altcineva.

Nu se pune problema sa fie asta. De exemplu: eu, daca vroiam sa ma pun pe cineva cu /tv, dadeam /find [iD], si daca imi arata ca il cauta, inseamna ca nu era cu /tv on. Daca era cu /tv on, scria ca: "Nu poate fi cautat acum. Incearca mai tarziu."

Deci nu e de la asta... poate este de la altceva.

Ma, la orice casa face asa, probabil e din script scos ceva..sau lagg, deoarece cateodata merge, cateodata nu.Rar merge sa stai /tv .Oricum, mi se pare o prostie cu Tv, ar trebui ca, comanda sa fine only admins..

Nick-ul tău: Dwayne

Descrierea bugului: Am bug la /tv, cand vreau sa ma pun cu /tv pe cineva imi apare asa, si asa ramane.

Screenshot(s): http://img.b-zone.ro/images/73075894621861814111.png

idem asa mi s-a intamplat si mie chiar acum voriam sa raportez.

Confirm BUG-ul, si e enervant! Sper sa se rezolve!!

Casa nu are nici o importanta, nici mod-urile, eu nu am mod-uri si am incercat mai multe case, observand ca la ACEEASI casa uneori merge si alteori nu!

Am dat /tv pe cineva, vreo 5-10 minute a stat in ecranul ala, dabia dupa aia s-a conectat TV-ul. Am minimizat jocul din cand in cand, fara a iesi de pe TV pe acel player, si in anumite momente vedeam playerul iar in restul momentelor vedeam ecranul ala cu plaja.

Apropo de TV, am observat ca de ieri nu mai merge sa dai /tv pe admini. Acum 2 zile mergea! Ce imi placea sa invat de la playerii cu rang inalt...

Cine e impotriva TV-ul prin faptul ca poate fi spionat cand e singur cu iubita in mijlocul padurii, nu uitati ca oricand puteti sa vorbiti pe /w si /sms si in cazul asta nimeni, absolut NIMENI, nu va vedea ce vorbiti!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.